lubieimbir Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 ok.. ..to umawiamy sie tak.. na jutro zaplanowalam transport Niunia do Lublina! ..Wy w tym czasie macie zadanie bojowe: trzymacie kciuki zacisniete! mocno! ..bo otoz poniewaz i dlatego ze bede znowu walczyc z biurokracja.. po tym zamieszczam fotona.. obiecuje! :bigrazz: a. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 OCLONY!!!! :biggrin: jeszcze tylko rejestracja.. obiecany fot: http://picasaweb.google.pl/lubieimbir/NIUN...013387683936386 a. :flesje: ps. obiecalam, wiec polecam transport motocykli w wykonaniu PIOTRA: nr tel:510 800 500.. latwo zapamietac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 jeszcze tylko rejestracja.. A to juz pikus :clap: I wez sobie dla niego fajna rejestracje np. niuniek :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 obiecany fot: Piękny kary rumak. Oby się nigdy nie potknął i zawsze Cię do domu dowiózł. Photoshop mu troszkę blasku dodał ale przeca o to chodzi :buttrock: Wiosną trzeba go oblać, co by się deszczu nie bał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 A to juz pikus :clap: I wez sobie dla niego fajna rejestracje np. niuniek :icon_mrgreen: ..jezeli tylko bedzie to w mojej mocy! Piękny kary rumak. Oby się nigdy nie potknął i zawsze Cię do domu dowiózł. Photoshop mu troszkę blasku dodał ale przeca o to chodzi :buttrock: Wiosną trzeba go oblać, co by się deszczu nie bał :biggrin: ..oczywiscie nie mozemy pozwololic na to by niuniek utracil swa nieustraszona wlasciwosc.. hiihii.. oczywiscie musialam uzyc photoshop by ujac mu blasku.. bo przeciez razi jak slonce:) ..o raju dziekuje za dobre slowo:) a. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 ...ZAREJESTROWANY!!! ...mam blachy!!! a. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 ...ZAREJESTROWANY!!! ...mam blachy!!! a. :flesje: LUB 666S ?? Ale sobie tablice wybrałaś :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1100 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ...ZAREJESTROWANY!!! ...mam blachy!!! a. :flesje: Gratulacje :clap: ! Teraz tylko przegoń zimę :banghead: i możemy zapoznać Twojego niuńka z moją (hon)Dziunią :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 LUB 666S ?? Ale sobie tablice wybrałaś :bigrazz: LUBFFF666+ hiihii.. prawie odgadles;) a. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Gratulacje :clap: ! Teraz tylko przegoń zimę :banghead: i możemy zapoznać Twojego niuńka z moją (hon)Dziunią :biggrin: ale wyjdzie krzyżówka, z 4 kółkami ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 No oczom swoim nie wierzę.... Aaaaaaaaaaaaaania :D Tak koledzy, tak ma koleżanka "lubieimbir" na imię ;) Chociaż na gadu mam Cię zapisaną trochę inaczej... ;) Czyli Intruder... 1400.... No no.. Mocno Cie tym motocyklizmem zaraziłem :icon_mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 No oczom swoim nie wierzę.... Aaaaaaaaaaaaaania :D Tak koledzy, tak ma koleżanka "lubieimbir" na imię ;) Chociaż na gadu mam Cię zapisaną trochę inaczej... ;) Czyli Intruder... 1400.... No no.. Mocno Cie tym motocyklizmem zaraziłem :icon_mrgreen: ;) ..to sa jakies podejrzane fantasmagorie!! ..kim jestes nieznajomy, tanczacy z zabami kombinatorze?;) hiihii.. pozdrawiam.. a. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Tylko na początku ostrożnie na tym Intruderze, a nie od razu, niczym czarownica na.. Mietle.. yyy tzn. miotle ;) hehe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onael Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) w życiu nie czytałem tak zakręconych postów jak szanownej koleżanki lubieimbir :D normalnie :flesje: :flesje: :flesje: A maszynka po prostu codowna, piękna, wspaniała i....i....brakuje mi słów :notworthy: Edytowane 28 Stycznia 2009 przez onael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 w życiu nie czytałem tak zakręconych postów jak szanownej koleżanki lubieimbir :D normalnie :flesje: :flesje: :flesje: A maszynka po prostu codowna, piękna, wspaniała i....i....brakuje mi słów :notworthy: Niunio - moje oczko w glowie:) On po prostu nie mogl byc inny niz jest:) -> skazany na przecudnosc:) hiihii.. zakreconych?.. zupelnie nie wiem o co chodzi;) ..coz, chyba juz nad tym nie panuje;) .... pozdrawiam, dziekus:) to bylam ja - a. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi