Skocz do zawartości

Sprzedam Ford Probe GT TURBO 2.2

Gość marcpol
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, sprzedam Forda Probe GT 2.2. Jest to samochód zbudowany w całości z podzespołów Mazdy 626 Coupe/ MX-6, co sprawia, że nie ma najmniejszego kłopotu z częściami i ich ceną.

Silnik Mazda 99L - R4, 2200 ccm, z turbiną - 150 HP, 260 Nm. Skrzynia manualna.

Pełna opcja:

- klimatyzacja (nie nabita)

- elektrycznie regulowany fotel kierowcy (góra, dół, pochylenie + regulacja lędźwi)

- tempomat

- el. szyby

- el. lusterka (oba)

- szyberdach

- wspomaganie

- ABS

- komputer (uszkodzony wyświetlacz)

- konsola informująca o usterkach typu: uszkodzona żarówka, uszkodzony czujnik itp.

- alufelgi

Samochód nigdy nie wąchał gazu.

OC do 12 grudnia, Przegląd do lutego 2009.

Kupiłem go z uszkodzonym silnikiem, wymieniłem silnik na używany z rozbitego probe z Niemiec, podobno tylko 120 kkm przebiegu.

Samochód nie jeździ - on lata. Turbina pięknie ładuje, powodując wciśniecie w fotel i kurczowe zaciśnięcie dłoni na kierownicy. Spalanie - przy normalnej jeździe - miasto i trasa - około 8 l. Przy szybszej jeździe wiadomo. Stan ogólny - ok - jest parę usterek, ale ich usunięcie nie powinno stanowić problemu. Silnik w bdb stanie. Lakier w stanie przeciętnym, korozji nie ma, ale był niefachowo polakierowany, jednak niedoskonałości widać dopiero po dokładnym przyjrzeniu się z bliska. Nie wymaga wkładu, aby jeździć.

609 809 290

Edytowane przez marcpol

• 3 tygodnie później...

Prawa strona wygląda identycznie jak lewa, nie ma tam żadnych uszkodzeń, które chciałbym ukryć zdjęciami, nie ja robiłem te zdjęcia.

pelocik nie zaniedbany, tylko nietknięty przez wiejskiego tjunera.