wueska Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 no bo luzu na postoju sie nie szuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 no bo luzu na postoju sie nie szuka!ja nawet podczas jazdy mam problem z trafieniem. wydaje mi sie ze TDragon mial na mysli to samo co ja - po prostu ciezko jest znalezc luzpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Wiec jesli masz problemy to albo te silnik maja taka wade fabryczna, albo juz sprzeglo ma dosc, albo nie umiesz wyregulowac sprzegla. U mnie w dr tez mialem problemy z znalezieniem luzu dopuki nie zmienilem tarcz sprzeglowych i nie wyregulowalem sprzegla. Podstawa to dobrze wyregulowane sprzeglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 regulacja sprzęgła i praktyka :lapad: a luz można na postoju wyszukać , tylko trzeba wiedzieć jak :notworthy: lester, jak się uporasz z tym wspomagaczem to zdaj relacje czy to faktycznie pomaga, u mnie już się wytarł teflon, z jazdy na jazde coraz ciężej się wysprzęgla :icon_rolleyes: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 regulacja sprzęgła i praktyka :biggrin: a luz można na postoju wyszukać , tylko trzeba wiedzieć jak :smile: lester, jak się uporasz z tym wspomagaczem to zdaj relacje czy to faktycznie pomaga, u mnie już się wytarł teflon, z jazdy na jazde coraz ciężej się wysprzęgla :icon_mrgreen: nie kupujcie tego, zwyczajnie wywalone 80zł - dzisiał się urwała końcówka linki z tego usrojstwa i oddałem to do reklamacji , wytrzymało może z 5 wyjazdów na tor pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja już sobie poradziłem z uporem dźwigni :clap: wkropiłem 3-4 kropelki poczciwego midlanda 2t , prawie jak nówka :icon_twisted: nigdy więcej specyfików do linek :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 enduromaster, ja stosuje olej przekładniowy, jest gestszy i wolniej sie zuzywa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi