Enduroman Opublikowano 31 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 Hi, jestem Dario z Krosna i mam pytanie czy jest tu jakiś KTM rider?? przy okazji pozdro dla Dominika Szymańskiego i mojej przyszłej nowej furki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 31 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 Witam.Mógłbyś się z nami przywitać:"Jestem Roman, Enduroman" :lol: :lol: :lol: No to witamy Cię Romq na 4um i zapraszamy do posotowania 8) P.S. Gdybyś nie wiedział co zrobić z tym Twoim starym exc 125 to możesz mi go oddać. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Heheh, cześć Darek, no no, będziesz miał po mnie EXC...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 1 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 taaa, bede miał fure Dominika, jest wypasiona. Ps. Dominik nie zapomnij spakowac wszyskiego;) pozdro, Z klamy i na piona !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 taaa, bede miał fure Dominika, jest wypasiona. Ps. Dominik nie zapomnij spakowac wszyskiego;) pozdro, Z klamy i na piona !!! jakiej klamy :?: exc ciągnie z gazu 8) fakt, exc 400 to piękna fura, podoba mi sie zwłaszcza to, że to przecież 4T ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 1 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Słabek nie wymądrzaj sie tak ! na gg inaczej rozmawiasz <hahaha> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Słabek nie wymądrzaj sie tak ! na gg inaczej rozmawiasz <hahaha> pozdro yyyy.... :roll: Romek, jak chcesz coś mądrego powiedzieć to wcześniej przemyśl to kilka razy, bo nienajlepiej Ci to wychodzi... ;) Ja z Toba na gg jeśli rozmawiam to tylko w sprawach konkretnych, a nie wiem czy da się w takich tematach rozmawiać ,,inaczej" :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 1 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Slabek po co tak nabijasz niepotrzebnie posty ? ;) Nabij jeszcze z 5 do odpowiedzi na ten moj post tak trzymaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Slabek po co tak nabijasz niepotrzebnie posty ? :D Nabij jeszcze z 5 do odpowiedzi na ten moj post tak trzymaj :D 5 to może nie nabiję, aż taki dobry, jak Ty to nie jestem :D ale jeden musze napisać obowiązkowo, popatrz wyżej, czyżby Twój przyjaciel Enduroman miał jeszcze więcej do powiedzenia ode mnie :?: bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Nie pisz nic w mojich postach i enduromana i bedzie dobrze bo nikt z nas nie chce ciebie sluchac bo wiemy jaki jestes , taki spec od wszystkiego co ma do powiedzenia cos na kazdy temat w kazdym dziale w kazdym poscie.Co ty gadasz do enduromana ze on ma tor na lace tys dupo zobaczyl jedna fota i juz gadasz , a te inne fotki w dziale brudne fotki to co na lace sa robione ? Jestes taki glupi ze lizesz napoczatku kazdemu dupe a jak ktos ci powie co o tobie mysli to zaraz na niego naskakujesz ze jest glupi ze ci enduroman napisal prawde to juz mu mowisz ze jest glupi - sluchaj nie pisz nic w naszych postach bo i tak ciebie nikt nie chce sluchac z nas. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Nie pisz nic w mojich postach i enduromana i bedzie dobrze bo nikt z nas nie chce ciebie sluchac bo wiemy jaki jestes , taki spec od wszystkiego co ma do powiedzenia cos na kazdy temat w kazdym dziale w kazdym poscie.Co ty gadasz do enduromana ze on ma tor na lace tys dupo zobaczyl jedna fota i juz gadasz , a te inne fotki w dziale brudne fotki to co na lace sa robione ? Jestes taki glupi ze lizesz napoczatku kazdemu d*pe a jak ktos ci powie co o tobie mysli to zaraz na niego naskakujesz ze jest glupi ze ci enduroman napisal prawde to juz mu mowisz ze jest glupi - sluchaj nie pisz nic w naszych postach bo i tak ciebie nikt nie chce sluchac z nas. :D yyyy :roll: aleś Ty pusty :lol: :D Gdzie ja ci napisałem, że Enduroman jest głupi :?: :roll: A czy ja powiedziałem, że ona ma tor na łące :?: :roll: synku, naucz się rozumieć słowa wypowiedziane ironicznie :D No dobra, jak Ci nie pasują moje posty to masz taką opcję jak Ignoruj i Twój problem zniknie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 1 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 co sie tak słabek wycfaniłęś na tym forum ?? nie szalej ! mówiłem ci juz, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 hehe panowie... to już sie śmieszne zaczyna robić...rozumiem wasze nerwy ale to wygląda naprawde niezbyt ładnie a czytają to różni ludzie którzy wcale niekoniecznie oczekują tego po dziale enduro.To zdaje sie miał być post o fanach KTMa a zrobił sie o łące i o tym kto co o kim myśli...luzik chłopaki... :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 JESZCZE CHWILA I ZREZYGNUJĘ ZE SWOJEJ ODWIECZNEJ ZASADY NIE KASOWANIA CUDZYCH POSTÓW!!! OSTRZEGAM! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi