Skocz do zawartości

Siema Siema , Jest tu jakiś KTM RIDER ??

Rekomendowane odpowiedzi

taaa, bede miał fure Dominika, jest wypasiona. Ps. Dominik nie zapomnij spakowac wszyskiego;) pozdro,   Z klamy i na piona !!!

jakiej klamy :?: exc ciągnie z gazu 8) fakt, exc 400 to piękna fura, podoba mi sie zwłaszcza to, że to przecież 4T ;)

Słabek nie wymądrzaj sie tak ! na gg inaczej rozmawiasz <hahaha> pozdro

yyyy.... :roll: Romek, jak chcesz coś mądrego powiedzieć to wcześniej przemyśl to kilka razy, bo nienajlepiej Ci to wychodzi... ;) Ja z Toba na gg jeśli rozmawiam to tylko w sprawach konkretnych, a nie wiem czy da się w takich tematach rozmawiać ,,inaczej" :roll:

Slabek po co tak nabijasz niepotrzebnie posty ? :D   Nabij jeszcze z 5 do odpowiedzi na ten moj post tak trzymaj  :D

5 to może nie nabiję, aż taki dobry, jak Ty to nie jestem :D ale jeden musze napisać obowiązkowo, popatrz wyżej, czyżby Twój przyjaciel Enduroman miał jeszcze więcej do powiedzenia ode mnie :?:

bez komentarza

Nie pisz nic w mojich postach i enduromana i bedzie dobrze bo nikt z nas nie chce ciebie sluchac bo wiemy jaki jestes , taki spec od wszystkiego co ma do powiedzenia cos na kazdy temat w kazdym dziale w kazdym poscie.

Co ty gadasz do enduromana ze on ma tor na lace tys dupo zobaczyl jedna fota i juz gadasz , a te inne fotki w dziale brudne fotki to co na lace sa robione ? Jestes taki glupi ze lizesz napoczatku kazdemu dupe a jak ktos ci powie co o tobie mysli to zaraz na niego naskakujesz ze jest glupi ze ci enduroman napisal prawde to juz mu mowisz ze jest glupi - sluchaj nie pisz nic w naszych postach bo i tak ciebie nikt nie chce sluchac z nas. :D

Nie pisz nic w mojich postach i enduromana i bedzie dobrze bo nikt z nas nie chce ciebie sluchac bo wiemy jaki jestes , taki spec od wszystkiego co ma do powiedzenia cos na kazdy temat w kazdym dziale w kazdym poscie.

Co ty gadasz do enduromana ze on ma tor na lace tys dupo zobaczyl jedna fota i juz gadasz , a te inne fotki w dziale brudne fotki to co na lace sa robione ? Jestes taki glupi ze lizesz napoczatku kazdemu d*pe a jak ktos ci powie co o tobie mysli to zaraz na niego naskakujesz ze jest glupi ze ci enduroman napisal prawde to juz mu mowisz ze jest glupi - sluchaj nie pisz nic w naszych postach bo i tak ciebie nikt nie chce sluchac z nas. :D

yyyy :roll: aleś Ty pusty :lol: :D Gdzie ja ci napisałem, że Enduroman jest głupi :?: :roll: A czy ja powiedziałem, że ona ma tor na łące :?: :roll: synku, naucz się rozumieć słowa wypowiedziane ironicznie :D

No dobra, jak Ci nie pasują moje posty to masz taką opcję jak Ignoruj i Twój problem zniknie. :D

hehe panowie... to już sie śmieszne zaczyna robić...rozumiem wasze nerwy ale to wygląda naprawde niezbyt ładnie a czytają to różni ludzie którzy wcale niekoniecznie oczekują tego po dziale enduro.

To zdaje sie miał być post o fanach KTMa a zrobił sie o łące i o tym kto co o kim myśli...luzik chłopaki... :D :D