Mariusz M. Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 On juz chyba z pol tysiaca widzial... On juz bodaj trzeci rok szuka motocykla To faktycznie sporo...może występuje konflikt na linii: wymarzony motocykl-posiadana kasa,a wtedy trzeba szukać kompromisu,może coś mniejszego,jakaś pięćsetka,albo sześćsetka...,no albo szukać dalej i może trafi się jakaś okazja.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 4 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2004 może występuje konflikt na linii: wymarzony motocykl-posiadana kasa,a wtedy trzeba szukać kompromisu,może coś mniejszego,jakaś pięćsetka,albo sześćsetka...,no albo szukać dalej i może trafi się jakaś okazja.Pozdr. Probowalem juz szescsetek.... a dokladnie hondy shadow, ale niestety motovykl ten jest dla mnie za maly, co stwierdzilem nie ja, tylko osoby trzecie. Zreszta na fotce wszystko widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 4 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2004 To może Virago 750,gabaryty ma takie jak 1100,a jest tańsza.Czasem można trafić niezłą okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 4 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2004 To może Virago 750,gabaryty ma takie jak 1100,a jest tańsza.Czasem można trafić niezłą okazję. Jak tylko spotkam to z przyjemnoscia :D Tylko chcialbym virago, a nie 750SE. Niektorzy pisza w ogloszeniu ze virago, przysla zdjecia a tam SE jak nic. Czesto mam takie akcje i potem sie jeszcze kloca ze to virago jest :D Mariusz jakbys widizal gdzies do sprzedania virago 750 to daj znac, bede wdzieczny :D DziekiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 4 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2004 OK,będę miał to na uwadze :D Pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2004 A ten Intruder 800 co Ci podesłałem na PW ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 4 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2004 A ten Intruder 800 co Ci podesłałem na PW ?? Mam ok 10 500zl a gosc za niego chce ponad 15 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pete Linde Opublikowano 5 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2004 Rzeczywiście z opisu wynika, że to niezła padaka!Miałem gdzieś namiar na gościa z Gniezna, który ściąga virażki - ogłądałem u niego Drag Stara Classic, a obok stały dwie XV 750 śliczniusie (i wszystkie gary paliły :D) - gość bąkał coś o 11000 i 13000 ale nie pamiętam roczników.Jak znajdę to dam cynk.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pete Linde Opublikowano 5 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2004 Sorki, jeden to była virażka 535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 Witam!Sam ujeżdżam Yamahę XV 1100 Virago. Od razu muszę stwierdzić (na podstawie wcześniejszych wypowiedzi), że mam dużo szczęścia. Moje moto jest 1992 roku, a rozrusznik jak zegarek. Motocykl przyleciał do mnie z USA i pracuje, aż miło. Jeśli chodzi o zużycie paliwa to oscyluje ono (w zależności od jazdy) między 6 –9 l/100km. Przełożenie, jakim dysponuje XV 1100 mogę uznać za rewelacyjne. W połączeniu z momentem obrotowym, mocą silnika i przełożeniem – jazda to czysta poezja. Jeśli chcę szybko przyspieszać, motocykl robi to naprawdę dobrze, pamiętając, że jest to chopper 0-100km/h 5,3sek. Jeśli mam ochotę na jazdę krajoznawczą, pozwala mi na 5-tym biegu zejść do 60 km/h i bez redukowania przyspieszyć w cudowny sposób. Wielu moich przyjaciół przerabia swoje wydech, bądź to kupując tuningowe, bądź to przewiercając oryginalne (osobiście tej drugiej metody nie polecam).Dźwięk tłumików w Virago jest tak zestrojony, że nie wymagają żadnych zmian. Nie zapominajmy o wygodzie. Każdy, kto chce uprawiać turystykę musi myśleć czy po pokonaniu 500 i więcej kilometrów będzie mógł zejść z moto o własnych siłach. Ja po pokonaniu dystansu 650 km czułem się super! Szeroka kanapa w połączeniu z wygodną kierownicą, spacerówek powodują, że w czasie jazdy możemy skupić się tylko na mijające nas krajobrazy. Jest to sprzęt z…sty i gorąco go polecam. Czas już szykować się do sezonu, wiec wszystkich serdecznie pozdrawiam, życząc udanego sezonu 2004. Tyle samo powrotów, co wyjazdów i do zobaczycha, (kto wie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gałas1 Opublikowano 19 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2004 Odpuść sobie takie motocykle!!!!Miałem Virówke 1100 i w trasie nie paliła więcej jak 6 litrów i to jest standart. W mieście w zależności od temperamentu kierowcy nawet 9-10 litrów ale przy spokojnej jeżdie dalej 6.Za 10.000 PLN napewno kupisz lepszy motocykl, tylko spokojnie bez napalania się.Pozdro Krzysiek i świerzutki, czarny Drag Star 1100Ps. Virówka 100 razy lepiej jeździ niż wygląda (a wyglądu też wcale nie ma złego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Moje moto jest 1992 roku, a rozrusznik jak zegarekjak zegarek poniewaz przy zmianie budy w '84 roku virago dostalo nowy rozrusznik o ile sie nie myle... (nie jestem pewny roku czy to napewno '84)Za 10.000 PLN napewno kupisz lepszy motocykl, tylko spokojnie bez napalania się. do 10000 zl cos dobrego/lepszego o poj. 1000 cmm to ciezko ... Virago jest bardzo udanym motocyklem, ja jestem jak najbardziej za! przemawia za nim napewno b. klasynczy wyglad, b. udana Vka ktorej trwalosc nie pozostawia nic do zyczenia (silniki te ciesza sie dobra opinia za rowno w Virowkach jak i sportowych TR1 (750), centralny amorek z tylu, wzglednie umiarkowany apetyt na paliwo (to mowie o 750 : ) ). UDANEGO ZAKUPU ZYCZE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Jest do sprzedania Virago 1000,jakbyś był zainteresowany daj znaćPozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gekon Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja upalam od 2-ch lat XV 1000 i jestem śmiertelnie szczęśliwy!!! Problemy? ŻADNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jak ktos lubi takie sprzety to jest o kupienia XV 1000- za 12000 z wydechami Jardine, lub Honda Vf 1100 Magna za 12500, jest jeszcze Rebel 250- za 5200, Moto Guzzi Nevada 750-13500, California 1100- 15000. Jesli chodzi o XV1000- to oprocz malych problemow z rozrusznikiem w pierwszej serii, i padającymi to regulatorem, to cewka, ostatecznie modulem zaplonowym to wiekszych problemow nie ma- no moze poza problemami z regulacją gaznikow(ale to sprawa mechanków). Generalnie jak sprzet porządnie przygotowany do sezonu- to zapewnia dluga bezproblemowa exploatacje- trzeba pamietac tylko o rygorach: na czas zrobione luzy zaworowe, olej+filter, i spuszczenie z gaznikow paliwa na zime. To tyle. Pzdr. Janek.P.S. Z czopperow wyleczyłem sie jakies 10-lat temu, z wygoda jazdy to bzdura- szczegolnie jak sie jezdzi po polskich "autostradach", a przez wysuniete do przodu podnozki malo sie nie polamalem( na Harleyu- na dodatek)- jednak jeden... lubi ogorki inny ogrodnika corki...- ja wole zdecydowanie to drugie:-)))))) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi