Kirek Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Po dniach otwartych Suzuki na torze w okolicach Kowna nie mogłem przestać myśleć o 3/4. Pozbyłem się więc tej nerwicy natręctw i wstawiłem czarno-pomarańczowego potworka do garażu ;) (podziękowania dla Andrzeja Bogusławskiego :bigrazz: ) Na razie mamy wspólnie zrobione 200 km docierania. Silnik przyzwyczaja się do obrotów - a ja do nowego siodła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 (edytowane) Nie ma fotek, nie ma gratulacji ;-p EDIT: a przepraszam, jednak są W takim razie wielkie gratulacji no i.... przyczepności życzę ;-) PS. najpiękniejszy kolorek Edytowane 20 Października 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 PS. najpiękniejszy kolorekA dziękuję ;) . Docieranie trwa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Gratulacje ;) Docieraj docieraj bo sezon się kończy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Docieram - w sobotę 200 km, wczoraj 240 km :) Tylko dzisiaj w Wawie deszcz siąpi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi