ANDY Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jak się jeździ BSA to mogę Ci przysłać filmik. Była to pierwsze jazda po remoncie. Daj adres na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Teraz juz sie przekonałem:-)dzieki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 WQidziałem gdzies hinduskie BSA róznia sie z grubsza zawieszeniem a silnik jest tez dolniak? wie ktos? Bo ze nortony wierne modelom wojennym robia to wiadomo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Wiele lat temu widziałem takie wynalazki w Niemczech. O ile pamiętam były to modele 2-cylindrowe. Wykonanie fatalne, tyle że były to dość wierne kopie i z daleka całkiem dobrze się prezentowały. Odziedziczyły wszystkie wady anglików i dodatkowo hindusi dołożyli swoich, w postaci chropowatego lakieru, nieobrobionych krawędzi, odlewów jak w Emce itd. Lubiły się psuć. Ale dojczlandy były zachwycone nawet założyli klub wielbicieli tego szmelcu. Miały jedną zaletę. Były tanie. Myślę że do dziś raczej nic się nie zachowało. Japonia zrobiła swoje. Wygląda że dziś jest tak samo z chińskim sprzętem. Przynajmiej ja tak to spostrzegam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 http://digart.img.digart.pl/data/img/vol0/...oad/3302475.jpg tak przy okazji. Skrzydlaty - co to za model konkretnie? zdaje się, że to beska twojego znajomego.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi