qurim Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Ok. Byłem, widziałem.... fajne sprzęty. :biggrin: pzdr. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 No robi wrazenie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Ladna kolekcja.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 A trochę moze wiecej tych fot SHL M03 mógłbyś pokazać? Na tym zdjeciu nic nie widać. Jakies zblizenia moze przy jasnym świetle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 A trochę moze wiecej tych fot SHL M03 mógłbyś pokazać? Na tym zdjeciu nic nie widać. Jakies zblizenia moze przy jasnym świetle.... no wlasnie nie bardzo jest co http://big.photos.nasza-klasa.pl/8738104/1...77067136c9.jpeg http://big.photos.nasza-klasa.pl/8738104/1...db20402951.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 HEHE fajny zbiorek:-)gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) A trochę moze wiecej tych fot SHL M03 mógłbyś pokazać? Na tym zdjeciu nic nie widać. Jakies zblizenia moze przy jasnym świetle.... nie ma sprawy, tylko muszę zrobić te foty. A kolekcja i mnie się podoba. :buttrock: HEHE fajny zbiorek:-)gratulacje Wiesz ile razy przez ten zbiorek słyszałem słowa "rozwód" i "motocykle są najważniejsze, nie rodzina" :bigrazz: :icon_razz: Edytowane 27 Listopada 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Kobiety przychodza i odchodza a motory zostaja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Kobiety przychodza i odchodza a motory zostaja:-) Tego kwiatu jest pol swiatu i cale szczescie wciaz ich zasob sie powieksza, w przeciwienstwie do motocykli, tu rynek sie szybko wykrusza... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 motorki były zanim założyłem rodzinę, nie mam pojęcia czemu się czepia. Kobiety są chyba tak zaprogramowane :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Gdybys kupił nowy stary motor wraz z nowa lodówka badz piecykiem nie było by sprawy:-) moze ciche dni były by krótsze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Pewnie masz rację, tylko większość moich zaskórniaków idzie na motorki. Nawet na codzień latam klasykami Spectrą albo GPZ-tem 1100 oba z 1982 r. a to kosztuje sami porzecież wiecie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witam panowie potrzebuje małej podpowiedzi :smile: skąd to jest ?? http://www.bikepics.com/pictures/1524227/ czekam na odpowiedź :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Witam panowie potrzebuje małej podpowiedzi :smile: skąd to jest ?? http://www.bikepics.com/pictures/1524227/ czekam na odpowiedź :wink: pzdr Z motocykla chyba. :biggrin: Te elementy to części podstawki centralnej. Sprężyna powinna być jedna w sumie a ten haczyk jest elementem łączącym sprężynę ze stópkami. Chyba że masz też podstawkę boczną to wtedy druga sprężyna może tam iść. pzdr. Edytowane 31 Grudnia 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 a no tak więc jedna sprężyna będzie zbędna bo stopkę boczną wyrzuciłem bo była nieoryginalna ale jedną sprężynę założyłem do podstawki centralnej z takim drucikiem ale została mi jeszcze jedna i ten drut co na foto i właśnie nie pamiętam gdzie to przychodzi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi