vitekk Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Cześć , ilu was sie wybiera na zawody?( godz.12:00 19.10.08 niedziela) Można by sie gdzieś ustawić i razem podjechać pod tor :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 siema no ja mam jechać moto z ziomkiem właśnie ale jeszcze nie wiemy czy napewno ale chyba raczej pojedziemy :buttrock: a jak nie to moze z kimś samochodem.Ile wjazd na tor ? za free czy płaci się 10zł itp.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 ja samochodem podjajde Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ja również samochodem pojade z kumplami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) Widze , że dużo chętnych , ktoś jeszcze? :flesje: @wjazd podobno jest za free , jak już to za parking mogą kasować. Edytowane 15 Października 2008 przez vitekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) Za parking zawsze kasują ... A tak pozatym to nigdy nie bylem na motocrossie na którym za wejscie trzeba placic ;p wiec na tym napewno tez nie trzeba placic Edytowane 15 Października 2008 przez Chudy Lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Czyli brak ochotnikow na 2 kolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Dowiedzialem sie ze mają byc jakies bilety .. Bodajże po 10 zl .. ale to nie pewna informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Czyli brak ochotnikow na 2 kolka? ja bym chętnie rowerem pojechał, ale złapałem gume z tyłu :/:/. To jak, płaci się za wejście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 oj chlopaki!!! ja sie nie poddam :) :) z tego co mi mowila kolezanka (ona sie bardzo dobrze orientuje) to ma byc wjazd za free , jedynie elizowka za parking bedzie brac!! chyba...pozdrawiam :crossy: :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) To ja znów nieśmiało... Gdzie jest ten tor? Fajnie gdyby ktoś zarzucił lokalizację z map google :notworthy:Czyżby chodziło o ten teren odgrodzony od placu przy halach gdzie odbywa się giełda samochodowa? Jeżeli nie będzie padało to jedziemy z brejdakiem na 2 moto. Edytowane 18 Października 2008 przez pawel_scibior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ja tez sie wybieram :notworthy: Pawel ty czasem nie miales kiedys takiego zielonego simsona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ja tez sie wybieram :icon_razz: Pawel ty czasem nie miales kiedys takiego zielonego simsona? To może jakaś mała ustawka na mieście? Tak, to ja :icon_mrgreen: Znamy się? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 No ja bardzo chetnie tylko mowcie gdzie i jak to sie pojawie :) Cross zrobiles juz motunga? Dobrze by bylo sie tam zjawic przed 12 bo pozniej to moze byc meksyk.. pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Jeszcze nie zrobilem:( Ciagle czekam na ten modul... Pawel kiedys siedzialem na forum simsonow, nawet chyba klikalismy kiedys na gg;d A czym bedziecie jechac mpk czy samochodem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi