Czarek-fighter Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 vn 800, shadow 750.,,,btw Czarno to widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psioter5 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 no i czemu czarno :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 no i czemu czarno :icon_twisted: :icon_razz: Czarek-fighter czarno to widzi bo pewnie nosi okulary słoneczne . No i poza tym każde moto na czarno maluje. :banghead: :icon_twisted: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Czarek-fighter czarno to widzi bo pewnie nosi okulary słoneczne . No i poza tym każde moto na czarno maluje. Wszystko się zgadza , oprócz tego co miałem na myśli... :notworthy: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psioter5 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Spoko spoko ale w moim Moto-bike będzie tylko rama czarna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 oczywiście. Przecież wiadomo,że sprzęt będzie jak ten na fotce, więc rama musi być czarna, a reszta w płomienie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psioter5 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 szczerze mówiąc nie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psioter5 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 kupiłem już koło na tył, na oponę 210-22o :icon_razz: od kawasaki aluminiowa, a na zawieszenie zdecydowałem sie jednak trapezowe ale trochę inne niż zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jestem totalnym laikiem w temacie, ale wydaje mi się, że zacząłeś tak lekko "od dupy strony" (jak to mawiała moja Babcia)...No chyba, że koło było w tym wszystkim dla Ciebie najważniejsze :icon_razz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psioter5 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 to zależy co dla kogo jest dupą :) bo ja raczej chciałbym mieć w miarę precyzyjnie ustawiony motocykl nad jezdnią a nie przód ramy 15 cm nad ziemią a tył 10 to zależy co dla kogo jest dupą :) bo ja raczej chciałbym mieć w miarę precyzyjnie ustawiony motocykl nad jezdnią a nie przód ramy 15 cm nad ziemią a tył 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Co w końcu z tym silnikiem? Masz już coś na oku? Myślę że V2 z Yamahy TR1 byłby spoko, napęd łańcuchem. :) Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psioter5 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Bardzo fajny silnik ale jest tylko 1 taki motor na allegro i będę miał ciężko coś takiego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) może coś od ducati albo vtr lub tl (chyba też v2)? ;> Edytowane 28 Października 2008 przez Czarek-fighter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psioter5 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 nie no przecież nie założę silnika od ,,szlifierki,, do takiego motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Eetam szlifierki. Wiesz jak to będzie zapitalać? :icon_twisted: Nie to co mułowata 750-tka. Tylko że te silniki od plastików to mają bardziej układ "L" z powodu dużego kąta rozchylenia i ciężko to wpasować w niską ramę. Najlepsze są silniki V2 o kącie rozchylenia 45 stopni , z rozrządem OHV. :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi