qurim Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Z tego co wiem Intrudery są dość często przerabiane, szczególnie w Niemczech i niezłe bajery z tego wychodzą. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekiera Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Robiony jest nowy, poszerzony wahacz z drugim przegubem na kardanie, tak żeby weszło w niego koło pod oponę 280 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 coś cisz w temacie. Może Panowie pokażecie jak idą prace ? (fotki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_8 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 10tyś zł na zbudowanie całego sprzęta???? :icon_mrgreen: Witam. Napisz mi na maila [email protected] to podesle ci kilka projektów ram do Customa. Napisz czy posiadasz AutoCada to wrzuce też w formacie .dwg Pozdrawiam. Popieram projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi