Aśka Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ja tam lubię się tarzać z Aśką w błocie. :biggrin:Czyli co? Zabierasz się natępnym razem? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Co do podnoszenia swojego moto (250 kg na sucho) to ja też nie mam problemu, ale na asfalcie, albo przynajmniej na utwardzonym podłożu. W tym przypadku chyba też bym nie dał rady :biggrin: wyciągnąc z błota. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Asia, nie martw się... zawsze mogłaś wpaść gorzej :Dhttp://www.joemonster.org/art/9947/Koparka_w_bagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Wrona czym ty jeździsz koparką z 2oo na dwie gąsienice się przesiadłeś. ASIU brawo he hehe he hehheheheehehe Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Uuuu! Tyle emocji z tego błota, ze aż z ekranu bije :) Zuch dziewczyna! :flesje: Aśka, dojrzewasz do brudasa - przyznaj się, hm? :biggrin: U nas takich przygód, Pani kochana, to na pęczki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Aśka, dojrzewasz do brudasa - przyznaj się, hm? :) U nas takich przygód, Pani kochana, to na pęczki..Brudaska to ja planuje kupić, ale żeby na działce móc polatać-bo jest gdzie(jak widać :crossy: ), no i na grzyby bym chciała śmignąć czasami gdzieś dalej, niż za ogrodzenie :) Ale niestety w kolejce po moje pieniążki czeka jeszcze wymarzony śliczniusi samochodzik :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 samochodzik?o taki?http://www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&t=379737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2416856 Taki :biggrin: Edytowane 16 Października 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 no typowo miejski samochodzik :)i na błotko się nadaje:) no ale ok :icon_razz:przynajmniej głośny będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi