grayfox Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Elo! Czy wie ktoś coś na temat torów Motocrossowych w tych okolicach?Na dzień dzisiejszy wiem o -Bielany-Jastrzębie zdrój-Radziewchowy (k/Żywca) Tor raczej enduro, stworzony pod CC (2007rok) Ponoć gdzieś w okolicach Cieszyna znajduje się tor, orientuje sie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Szczejkowice - tor piaszczysty,trudno sie tam jezdzi, ale lokalizacja fajna, i same pętle tez w miare ciekawe, dośc długi. Debiensko/czerwionka - tor twardy, dosyć krótki. Niektorzy mowią ze zamknięty - nieprawda. Poza tym - jak ktos zna fajne miejscówy w tychze okolicach, czy blizej Katowic może, ale raczej o enduro chodzi, jakieś Hołdy itp. Bardzo fajna hołda jest w Śmiłowicach, mozna konkretnie pojezdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdms Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 to jest 5 km obok Cieszyna. Jest tor w boguszowicach (z 7km od centrum) kiedys były tam rozgrywane zawody, a teraz niewiem co jest z tym torem. :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neken Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 to jest 5 km obok Cieszyna. Jest tor w boguszowicach (z 7km od centrum) kiedys były tam rozgrywane zawody, a teraz niewiem co jest z tym torem. :icon_mrgreen: Ten tor z filmiku jest w Godziszowie 10 km od Cieszyna, - świetny tor enduro, na którym kilkukrotnie trenowała kadra polski. Na dzień dzisiejszy wygląda trochę inaczej niż na filmiku, min przedłużona hopka (z 7 do 20m). Polecam!!! Natomiast co do samego Cieszyna to jest oczywiście tor motocrossowy w Boguszowicach ul. Motokrosowa (to nadal Cieszyn) na którym w przeszłości wielokrotnie odbywały się MP. Aktualnie tor jest w fazie przygotowywania do wznowienia na nim zawodów na dużą skalę (MP, ME itd) czy coś z tego wyjdzie? Zobaczymy! Tor jest czynny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 neken to na pewno Boguszowice? Tutaj http://mapa.targeo.pl/boguszowicesą one pokazane w okolicach Rybnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 neken to na pewno Boguszowice? Tutaj http://mapa.targeo.pl/boguszowicesą one pokazane w okolicach Rybnika.Siema ja mieszkam pare kilometrow od rybnika i o tych boguszowicach co Ci wyskoczyly na tym linku to nie tam jest ten tor. Tor znajduje sie kolo cieszyna w boguszowicach przynajmniej byl jak bylem tam dosc dawno temu na zawodach motocrossowych. A jesli mowic o okolicach rybnika to znalazlem dosc amatorski tor w Jejkowicach na strzelnicy. Hopka jest na ktorej mozna latac do 9-10 m wiec calkiem calkiem. Ale po za tym nie ma zbyt duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Aktualnie robimy tor na kilunastohektarowej działce u kumpla.Jak sie bedzie sprawdzał i funkcjonował tak jak powinien, to niewykluczone ze udostepni sie gow przyszłosci reszcie. Poki co jest prywatny hehe, i w ciagłej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 a co z torem na sarnim stoku w bielsku?? za stacją OBR Fiata?? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Na forum motox-u czytałem że ponoć coś tam robią oraz że za 2 lata ma być tam tor z prawdziwego zdarzenia, ale czy to prawda? Nie wiem. Chyba bede musiał sie tam sam przejechać i sprawdzić. Z innej beczki, słyszał ktoś o torze w Łodygowicach? Gdzieś znalazłem wzmiankę na ten temat ale nic dokładniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neken Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 neken to na pewno Boguszowice? Tutaj http://mapa.targeo.pl/boguszowice są one pokazane w okolicach Rybnika. Tak jak Guzio już pisał to nie te Boguszowice. Boguszowice o których piszę są w Cieszynie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 a co z torem na sarnim stoku w bielsku?? za stacją OBR Fiata?? Co pewien czas znajdzie się grupka zapaleńców którzy go troszkę odświerzają. Co z nim będzie dalej, tego nie wiem. Ostatni raz byłem tam miesiąc temu i właściwie tylko na połowie toru da się pośmigać, bo reszta jak zwykle jest przeorana przez puszki i koleiny po same podnóżki nie są zbyt przyjemne :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Małe odświeżenie w sprawie tematu toru na Trzech Lipkach w Bielsku. Od zeszłego roku zmienił się niesamowicie, teren został wykupiony i nareszcie jest robiony prawdziwy tor :crossy: Byłem tam wczoraj i zapowiada się super, bardzo kręty z dużą ilością hopek, wjechać się tam nie da bo roboty jeszcze mają tam sporo i zapewne będzie to płatne, ale nareszcie ktoś się za to wziął :clap: link do tego tematu co pisał grayfox http://www.forum.motox.com.pl/viewtopic.ph...d3b97d3f057afaa Pozostaje tylko cierpliwie czekać na koniec prac :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 witam tez jestem z okolic Cieszyna a dokładnie z Goleszowa i mam na ten tor do Godziszowa paręnaście metrów :biggrin: naprawdę udany tor zapraszamy i zapewniam niema nudy :biggrin: :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszmthd Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Żywiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi