bUgI Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Trudno określić co to za motocykle. Wyglądają na enduro. Film nazywa sie "Easy Riders - Mondo Enduro". Powtarzaja to co jakis czas na Travel&Adventure.Jezeli chodzi o motocykle to jada na Suzuki DR350 Akurat to ogladalem, ale syberie perzegapilemNo to polecam obejrzenie Syberii. Najlepsze sceny z obydwu czesci.. Zwlaszcza jak zakopywali sie w blocie, a takze jak pracowali na kontaktami brytyjsko-rosyjskimi :) Druga czesc filmu juz nie jest az tak porywajaca... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Wlasnie na XT chyba z '86 roku moj znajomy z pl byl 2x na syberi i objechal cala trase bez strzalu, no prawie bez strzalu bo sie mu swiatlo stopu zesralo i nie chcialo mu sie naprawiac!! ... no to Michał masz odpowiedź, tylko xt!!!. wyżej wymieniona awaria Ci nie grozi bo światło stopu samo Ci sie naprawia, sam widziałem ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2003 hehe to fakt. :lol: mam samonaprawialne żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ervin Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Ja to bym się nawet nie zastanawiał i goniłbym Urala. 8) Jak jest dobrze przygotowany to nawet do Chin dojedziesz!! To są dobre maszyny do tamtych warunków: brak dróg, mróz, ropa miesznan z paliwem, części są i jakby co to zawsze mniejsza strata !!! :wink: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 31 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 bUgi zmieniaj plany na przyszły rok (jak pisałeś w E-mailu) to zrobimy wyprawe i pojedziemy do Jakucka. W tym roku jednak nie będę miał kasy by się na coś takiego porwac ale w przyszłym musze pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 bUgi zmieniaj plany na przyszły rok (jak pisałeś w E-mailu) to zrobimy wyprawe i pojedziemy do Jakucka. W tym roku jednak nie będę miał kasy by się na coś takiego porwac ale w przyszłym musze pojechać Kurcze nawet nie mow... Co prawda jak narazie caly czas mam inne plany, ale kto wie... nie ukrywam ze bardzo mnie ciagnie w tamte rejony :) Sprawa jest na razie otwarta, zobaczymy jak sie wszystko rozwinie.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 Trzeba żebrać ekipę, wytypować trasę i w drogę. Jest tylko problem z kasą.No ale może za rok by się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 Trzeba żebrać ekipę, wytypować trasę i w drogę. Jest tylko problem z kasą. No ale może za rok by się udało.No kasa to raz (choc wschod nie jest specjalnie drogim rejonem), a druga sprawa to odpowiednio dlugi urlop... to jest masa kilometrow i bedzie potrzebne troche czasu, zeby zrobic taka trase... zwlaszcza po tamtejszych "drogach" :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 No zostaje jeszcze L4 , no to żarty oczywiście. Myślę że dwa tygodnie by wystarczyły Trasę by trzeba było odpowiednio zaplanować. Najlepiej zapytać jakiś doświadczonych bywalców tych rejonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 No zostaje jeszcze L4 , no to żarty oczywiście. Myślę że dwa tygodnie by wystarczyły.L4 albo bezplatny urlop.. jesli kogos stac na takowy :P 2 tygodnie? hmm.... no nie wiem.... Michal wspomnial o Jakucku... Jezeli zastanawialibysmy sie nad tym wariantem to moim zdaniem 5 tygodni to za malo.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja szacowałem wyprawę na 4-6 tygodni, a wstępnie koszta na ok. 5000 - 7000 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 26 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 Pogadamy na spotkaniu. Przy piffku lepiej sie myśli :lol: Będzie kilku sympatyków ciężkiego enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 27 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja szacowałem wyprawę na 4-6 tygodni, a wstępnie koszta na ok. 5000 - 7000 PLNeee... to chyba znacznie za duzo... chyba ze planujesz powrot Aeroflotem :wink: Moim zdaniem przedzial 3000-4000 PLN jest calkowicie realny... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 27 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2003 Pogadamy na spotkaniu. Przy piffku lepiej sie myśli To prawda... pogadamy "live" :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 27 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2003 Pogadamy na spotkaniu. Przy piffku lepiej sie myśli To prawda... pogadamy "live" :wink: Pozdrawiam Jasne nie ma jak gadka w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi