ROAR Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Wkrotce chce zakupic r1 raven (black) rocznik 2006. Moje pytanie brzmi, czym sie rozni rocznik R1 z 2006 od R1 z 2005 oraz jak rozpoznac wizualnie czarna wersje 05 od czarnucha z 2006 roku? z gory WIELKIE dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukepl Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 zmiany w stosunku do '05 * Wzrost mocy o 3 KM * Nowy projekt wlotu powietrza * Rama Deltabox5 (??) * 20mm dłuższy wahacz * Lap timer * Specjalne malowanie 50th Anniversary 2005 2006 i czarnego malowania chyba nie bylo w 2005, przynajmniej na europe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 zapomniałeś dodać inny kolor zacisków hamulcowych :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Do 05-06 powinienes dodac jeszcze 2004 bo to ten sam model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Do 05-06 powinienes dodac jeszcze 2004 bo to ten sam model w 04' Michale niebylo black raven na usa :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 ja wlasnie kupilem http://img300.imageshack.us/my.php?image=nabytek.jpg rok 2006, ale co to za model to nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Raven jak sie patrzy :buttrock: odrazu zarzuc inne zebaty zeby sie lepiej wyzbieral-1+2 :flesje: jak bys chcial zbajerowac szpeja to mam troche gratow torowych :lalag: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 powoli, spokojnie :bigrazz: najpierw musze długi za niego posplacac a w ogole to jak mam wyłączyc tą lampkę co mi sie zapala jak wchodzi na wyzsze obroty?? wczoraj do późna jezdzilem i wk.... to jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 ale co to za model to nie mam pojecia :biggrin: dobre. Grtulejszynz. R1 Black magic :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 a w ogole to jak mam wyłączyc tą lampkę co mi sie zapala jak wchodzi na wyzsze obroty?? wczoraj do późna jezdzilem i wk.... to jak cholera Bawilem sie przy modelu r1 2007 - na wylaczonym kluczyku przyciskasz i trzymasz jeden z 2 przyciskow nie pamietam ktory przekrecasz kluczyk i czekasz kilka sekund i tym sposobem aktywujesz ta lampke ustawiasz obroty przy ktorych ma sie swiecic lub wylaczasz chyba tym samym przyciskiem, metoda prob i bledow :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 a jak te obroty ustawic to nie pamietasz moze?? kurcze lub zakleję to w cholere i bedzie spokój :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 a jak te obroty ustawic to nie pamietasz moze?? kurcze lub zakleję to w cholere i bedzie spokój :bigrazz: Daj tam jakąś naklejkę mocy. Będziesz miał problem z głowy i przy okazji parę kucyków wpadnie :buttrock: :flesje: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 oczywiscie..... :bigrazz: nie wie nikt jak zmienic skale zapalanie sie tego swiatelka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukepl Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 http://ymenvom.nl/manuals/U5VYE2.PDF 26 strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 http://ymenvom.nl/manuals/U5VYE2.PDF 26 strona dzieki wielkie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi