metatron Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam, Czy ktoś z Was wybiera się 26 kwietnia na zlot do Małej? Jeśli tak , to dajcie znać !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Czy w tym roku w maju będzie zlot w Skarżysku Kamiennej? Co roku był a teraz nie mogę nic znaleźć na ten temat. Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Czy w tym roku w maju będzie zlot w Skarżysku Kamiennej? Co roku był a teraz nie mogę nic znaleźć na ten temat. Z tego co wiem, Zlot RR MC w Skarżysku odbędzie się w ostatni weekend maja jak zwykle nad zalewem w Rejowie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMS Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 3 maja o godz 9 startujemy z Tarnowskiej przy Roadwayu! :crossy: W planie przejażdżka Św Katarzyna, Bodzentyn, Nowa Słupia, Św Krzyż, potem coś wymyślimy, może Opatow, Krzyżtopor, Kuroweki - a może Sandomierz? Rusza ekipa z Roadway-a "wtorkowa". Kto ma czas i ochote zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witam, W niedzielę 17.05 (o ile pogoda dopisze) planuję się wybrać na zawody motokrosowe do Bliżyna - tak z ciekawości zobaczyć jak będzie bo wielkim fanem motokrosu to nie jestem, lecz planuję trasę z Kielce przez św. Katarzynę, Bodzentyn i Suchedniów, a powrót prawdopodobnie przez Zagnańsk i Samsonów. Oznacza to, że chcę połączyć trochę wycieczki krajoznawczej z imprezą w Bliżynie. Jeśli są jacyś chętni do dołączenia się to zapraszam. Wyjazd ok 9:00 Powrót - jak będziemy mieli ochotę Pozdrawiam pat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel772 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam Pat podaj z którego miejsca startujesz Pozdrawiam pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) Z tego co wiem, Zlot RR MC w Skarżysku odbędzie się w ostatni weekend maja jak zwykle nad zalewem w Rejowie. Pozdro Zgadza się :flesje: w końcu dokopałem się do info. http://www.hardcoreparty.roadrunnersmc.pl/ Edytowane 18 Maja 2009 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam, Czy ma ktoś ochotę pośmigać "dookoła gór świętokrzyskich" ok 70km. Jeśli pogoda dopisze wyruszamy w niedzielę ok 10:00 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam, Czy wybiera sie ktos z Kiecl lub okolic na zlocik do Skarzyska? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekAAA Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Jeśli tylko warunki atmosferyczne pozwolą, pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 No ja mimo pogody, która straszyła opadami wybrałem się do Skarżyska. Było super choć powrotną drogę w deszczu troszkę jeszcze odchorowuje. Pełna relacje z mojej wyprawy można obejrzeć tutaj: http://mapvivo.com/journey/8609 Polecam kota motocyklistę! No i nie ma co mówić - Skarżysko to jeden z fajniejszych zlotów w kraju! Do zobaczyska za rok! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ooo... mój sradzik na fotce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Hehe. No troszku Ci się przypiaszczył :) Robiliśmy zakłady czy to było 'cmok' na piasku czy ktoś "parkował" przed Twoim sprzętem? Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Hehe. No troszku Ci się przypiaszczył :) Robiliśmy zakłady czy to było 'cmok' na piasku czy ktoś "parkował" przed Twoim sprzętem? Z kumplem od yamahy (też na foto) obsypywaliśmy się wzajemnie. Zabawa była przednia. Nie obyło się bez jazdy po wodzie i tym podobnych ekscesów. Fotek narazie nie mam bo zgubiłem aparat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 był ktoś może na wiejskim tuningu w Skaryszewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi