Alien27 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Motocykliści ze Świetokrzyskiego - łączcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Motocykliści ze Świetokrzyskiego - łączcie się...Szkoda, że bez odzewu na mój post... Jednakże proponuję spotkanie we w wtorek w Kielcach w lokalu "ROADWAY" róg Tarnowskiej i Prostej o 19.00. Jeśli macie ochotę się spotkac, pogadać, zawrzeć nowe znajomości, zorganizować się - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 był tu kiedyś wątek o motocyklistach ze świętokrzyskiego i były nawet propozycje spotkań ale było mało chętnych i temat upadł. Ja niestety w tygodniu przebywam w Warszawie więc we wtorek nie mogę, ale np w sobotę mogę się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Szkoda, że bez odzewu na mój post... Jednakże proponuję spotkanie we w wtorek w Kielcach w lokalu "ROADWAY" róg Tarnowskiej i Prostej o 19.00. Jeśli macie ochotę się spotkac, pogadać, zawrzeć nowe znajomości, zorganizować się - zapraszamDzięki tym, którzy byli, zapraszam na kolejny wtorek tych co nie byli, w tym samym miejscu o tej samej porze. A może w niedzielę jakaś mała przejażdżka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekAAA Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Spotkanie bardzo udane, tylko motorów mało. Co do niedzieli jestem "za". Tylko żeby chętni byli to można by pośmigać po górach świętokrzyskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 witam,pogoda jeszcze jest wiec można by sie gdzies spotkac.np.na Swietej katarzynie w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 witam,pogoda jeszcze jest wiec można by sie gdzies spotkac.np.na Swietej katarzynie w niedziele.OK, możemy być o 11.30 pod "Babą Jagą" na Świętej Katarzynie, pasi godzina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekAAA Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Wycieczka zaliczona. Krajobrazy jesienne niesamowite, kto nie przyjechał niech żałuje. 2,5 godziny w słońcu przy 100 km/h dobrze robi.Może kolejny weekend będzie też tak łaskawy i może będzie nas więcej a nie tylko dwóch!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 No to mamy znowu dzisiaj wtorek...No to spotykamy się o 19.00 w "ROAD WAY" w Kielcach, róg Tarnowskiej i ProstejPozdro i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blebleble Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 I jak spotkanie udało się. Ja w tym tygodniu mam drugą zmianę tak więc nie mogłem się zjawić ale w innym terminie czemu nie :buttrock: Cytuj CRASH PADY do wszystkich motocykli tel 530603084 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 witam,sam podrzuciłem temat spotkania a na nie nie przbyłem,głupiuo troche wyszło,miejmy nadzieje ze ten wekend bedzie tez tak ciepły to teraz sie spotkamy :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Jak to mówią wtorek jest co tydzień, więc nic straconego - zaproszenie nadal aktualne. Jeśli chodzi o weekend to zobaczymy jaka będzie pogoda, ale ja niestety tym razem nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daru Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jutro mamy niedzielę - zaduszki i zapowiadają całkiem niezłą pogodę. Może to ostatnie dni takiej pogody i należało by je wykorzystać? Mam zamiar zadzwonić do kumpli i ruszyć na przejażdżkę. Ostatnio mieliśmy w planach Nową Słupię, więc jak wszystko wypali to zapraszam na spotkanie na parkingu pod Łysicą ok godziny 14.00. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 witam,pogoda była ładna i fajnie było pośmigac,sporo motocykli sie dzisiaj kreciło po naszych świetokrzyskich drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daru Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 witam,pogoda była ładna i fajnie było pośmigac,sporo motocykli sie dzisiaj kreciło po naszych świetokrzyskich drogach. Rzeczywiście pogoda była super jak na tęporę roku a i motocykli nawet więcej niż w środku sezonu.Do Nowej Słupi dotarłem sam i trochę później niż planowałem. Pozdrowienia dla chłopaków ze Skarżyska i kolegi z okolic Iłży. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi