Evergreen Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ello, W końcu (po 6 miesiącach) stało się - wczoraj zalegalizowałem związek z motocyklem. Udało się za pierwszym razem i muszę powiedzieć, że byłem pozytywnie zaskoczony postawą egzaminatora. Zdawało nas sześciu (sami faceci), z placu wyszło czterech (jeden odpadł na niewłączeniu świateł, jeden na niezapięciu kasku - na samych manewrach nie odpadł nikt, choć np. u mnie można się było przyczepić do awaryjnego hamowania - miałem może z 20 km na liczniku i nie zamknąłem gazu;). W mieście nie oblał nikt. Muszę powiedzieć, że jestem z siebie dumny, bo nie myślałem, że uda się za pierwszym razem !!! pozdrawiam wszystkich dziś szczególnie radośnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 gratulujemy i również pozdrawiamy :bigrazz: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1212 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Czemu tak długo ?? Tyle sie u was czeka na egzamin czy co ?? Niemniej jednak gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evergreen Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Dzięki wielkie za wszystkie gratulacje :) YUBY - ale wymyśliłeś :D Całe prawko zajęło mi 6 miesięcy (najpierw wybrałem gównianą szkołę- o tym więcej w topicu o szkołach jazdy we wro), a czekało się też niemało - na teorię 5 tygodni, na praktykę 3 tygodnie i nie można mieć łączonego egzaminy (teoria i praktyka w jeden dzień). W sumie widać że WORD we wro nie daje rady z rosnącą liczbą chętnych na A.Z drugiej strony z moich znajomych zdawały ostatnio 4 osoby i wszystkie zdały za pierwszym podejściem. pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 heh tak samo jak YUBY myślałem że się ożeniłeś :icon_mrgreen:niemniej jednak gratuluję, sam pamiętam tą radość po zdaniu prawka:) Niech ci długo i bezawaryjnie służy:) Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Gratulacje :lalag:IMO hamowanie awaryjne we Wrocku to parodia - trudno się rozpędzić do więcej niż te 20-25km/h. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evergreen Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Gratulacje :icon_mrgreen:IMO hamowanie awaryjne we Wrocku to parodia - trudno się rozpędzić do więcej niż te 20-25km/h. Ponoć kiedyś strasznie trzymali się rozpędzania do prędkości zbliżonych do 50 km/h, aż pewnego razu chłopaka pogotowie z płotu zdrapywało :notworthy: po tym odpuścili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ponoć kiedyś strasznie trzymali się rozpędzania do prędkości zbliżonych do 50 km/h, aż pewnego razu chłopaka pogotowie z płotu zdrapywało :eek: po tym odpuścili... Ja podchodziłam ostatnio dwa razy w Warszawie i za pierwszym razem też miałam awaryjne. Oblałam miasto, więc drugie podejście. Pytam egzaminatora - awaryjne będzie? I zdziwko - drugi egzaminator mówi, że dwa lata temu chłopak się nie wyrobił (kazali się rozpędzać do 50km/h) i wylądował na budynku. Sprawa ciągnie się do dzisiaj i od tej pory starają się unikać awaryjnego, ale ja miałam. A tak w ogóle to gratulacje!Ja mam 3 podejście 3 listopada - do 3 razy sztuka, może się wreszcie uda :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 aż pewnego razu chłopaka pogotowie z płotu zdrapywało po tym odpuścili... Zdał ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Zdał ? :notworthy:Zdał, zdał tylko jednej nie przyjeli bo szyjke miala obita :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadółka Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Ja podchodziłam ostatnio dwa razy w Warszawie i za pierwszym razem też miałam awaryjne. Oblałam miasto, więc drugie podejście. Pytam egzaminatora - awaryjne będzie? I zdziwko - drugi egzaminator mówi, że dwa lata temu chłopak się nie wyrobił (kazali się rozpędzać do 50km/h) i wylądował na budynku. Sprawa ciągnie się do dzisiaj i od tej pory starają się unikać awaryjnego, ale ja miałam. A tak w ogóle to gratulacje!Ja mam 3 podejście 3 listopada - do 3 razy sztuka, może się wreszcie uda :icon_biggrin: A ja trzymam kciuki za koleżankę, znam ten ból; mnie się udało właśnie za 3-cim razem:) ale za to od miesiąca jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi