dyziu772 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam wszystkich zainteresowanych tym tematem! Jestem swiezy w temacie japonskich motocykli i dlatego prosze o pdpowiedzi lub jakies rady. Mam Cebre 600 f4 z roku 1999 (31000 km) i problem jest taki ze na uruchomionym silniku jak chodzi na wolnych i jest puszczone sprzęglo to żęzi a jak sie wcisnie sprzęglo to wszystko cichnie. Pytanie brzmi banalnie :clap: co to morze byc? Prosze bardziej wtajemniczonych w te tematy o jakąs podpowiedz. Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 O nieeeeeeeeeeeeeeee Poszukaj sobie w mechanice ogolnej motocyklowe, bo to juz drugi taki temat dzis :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu772 Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 O nieeeeeeeeeeeeeeee Poszukaj sobie w mechanice ogolnej motocyklowe, bo to juz drugi taki temat dzis :clap: Sorry zerkam w to forum juz trzeci dzien i nic konkretnego nie widze w tym temacie. Jak masz jakis namiar na moj problem, to wrzuc mi tu prosze bo ja nie moge nic konkretnego znalezc a przekopalem juz cala mechanike ogolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 http://forum.motocyklistow.pl/CBR-1100-xx-...lo-t105707.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Jak słyszysz to rzęrzące sprzęgło to super... znaczy że masz silnik w świetnym stanie i nic innego nie hałasuje :icon_rolleyes: Z tym sprzęgłem to taki urok CeBeeRek Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 W mojej też słychać że tak to nazwę charakterystyczny dźwięk ;) a szczególnie jak jest już ciepła. W momencie wysprzęglenia cichnie a jak puszczę znowu się odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu772 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 W mojej też słychać że tak to nazwę charakterystyczny dźwięk :crossy: a szczególnie jak jest już ciepła. W momencie wysprzęglenia cichnie a jak puszczę znowu się odzywa Spoko wlasnie tak to sie dzieje jak opisujesz na rozgrzanym tylko jest ten dzwiek :) Dzieki za uspokojenie mojego organizmu :) Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi