Maly_WR Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam Mam problem z magnetem w Yamaha WR 400Mianowicie zakladam sciagacz trzema srubami wkrecam go do magneta a nastepnie centralna sruba nakierowywuje ja na czop wału i probuje sciagac krece krece krec material tylko corazbardizej sie napita a magneto jak siedzialo tak siedzi :biggrin: Jakies pomysly jak je sciagnac nie wiem puknac w cos czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam Mam problem z magnetem w Yamaha WR 400Mianowicie zakladam sciagacz trzema srubami wkrecam go do magneta a nastepnie centralna sruba nakierowywuje ja na czop wału i probuje sciagac krece krece krec material tylko corazbardizej sie napita a magneto jak siedzialo tak siedzi :biggrin: Jakies pomysly jak je sciagnac nie wiem puknac w cos czy co ?Można lekko postukać gumowym młotkiem, powinno odskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Naciagnij scigacz jak jest mocno napiety puknij raz mocno i zdecydowanie w centralna srube i odkrecaj. Jesli ci sie wygina materila to zrobiles lub kupiles sciagacz z zbyt chudeo materialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 drewniany/teflonowy młotek i pukasz w magnetogumowy jest zbyt miękki Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) nie pukaj niczym w magneto zrób tak jak pisal pikus91 i użyj do tego zwykłego młotka Edytowane 11 Września 2008 przez motobandyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 a czy ty uzywasz sciagacz wkrecany w magneto, czy taki uniwersalny z 2 ramionami na bokach i sruba w srodku ? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziken929 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Używa takiego jak napisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi