Kwiatek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No nie wiem, czy jedynie folia. Moja szybka w goglach byla pokryta jakaś warstewką, która z czasem zaczeła zanikać i gogle zaczynaja pomału parować. Można kupic sprej Scott Atifog ale to wychodzi drozej od kupna nowych gogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zaden płyn nienadaje sie do kasków bo niszczy wczesniej czy pózniej szybkę.wiekszosc/prawie wszystkie/są z plastiku i traca swoje właściwości"widzenia" zamazuja aż w końcu przestaje sie przez nie widzieć.w samochodzie jest szyba ze szkła i tam płyn spełnia swoja rolę.do kaskow jedynie folia Moge tylko napisac, ze po jednym uzyciu nie zauwazylem negatywnych skutkow. BTW, mam kask Nitro. Moj tata uzywal tego kilka razy u siebie w Nolanie i szybka nadal jest przejrzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 btw - ta folijka oxfordu to badziew - co prawda spelnia swoje zadanie w ciagu dnia - ale wieczorami jak sie sciemnia lub w nocy tragicznie rozszczepia swiatlo np latarni lub samochodow. Wrazenie jest takie, jakby cos do oka wpadlo i nie da sie normalnie jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Dobra, Kupilem AntiFoga w spreju FOX firmy K2. Za 200 ml zapłaciłem koło 8zł w Castoramie. Działa tak jak trzeba a szybka dalej jest przejrzysta. Przynajmniej na szybce w goglach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Używałem różnych antifogów chemicznych z różnym skutkiem. Ale ten jest rewelacyjny nie paruje i nic nie niszczy... http://cgi.ebay.pl/Rainx-200ml-Anti-Fog-Gl...id=p3286.c0.m14 Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Używałem różnych antifogów chemicznych z różnym skutkiem. Ale ten jest rewelacyjny nie paruje i nic nie niszczy... http://cgi.ebay.pl/Rainx-200ml-Anti-Fog-Gl...id=p3286.c0.m14 tam jest napisane, żeby nie używać do plastiku... najwyraźniej szybka w Twoim kasku nie wchodzi w reakcje z tym preparatem, ale w innym kasku innej marki może być już inaczej. A jaki to kask :icon_question: Edytowane 18 Września 2009 przez auri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 AGV K2 Kask ma 5 lat szybka jest oryginał i prawie nie porysowana Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi