bartek-wawa Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam!Mam problem w silniku mbx 80 nie mogę wyregulować gaźnika żeby silnik chodził na wolnych obrotach.Jak kręcę śrubka od składu powietrze to nic nie reaguje.Dodam ze jak zakręcę kranik to ładnie chodzi w okolicach 1800-2000 obroty.Świeca jest koloru brązowego.Nie wiem jak zmniejszyć jej paliwa obniżałem iglice i jest to samo.Pomocy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 a poziom pływaków ?? nie tonie ci któryś np ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-wawa Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 a poziom pływaków ?? nie tonie ci któryś np ??Tam nie ma regulacji plywakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Po wkręceniu śrubki powietrza do oporu motocykl powinien Ci zgasnąć, nie zgasł bo łapie lewe powietrze. Żadna regulacja się nie zda, sprawdz luz na przepustnicy i wszystkie uszczelki w gaźniku, dokręć solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-wawa Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Po wkręceniu śrubki powietrza do oporu motocykl powinien Ci zgasnąć, nie zgasł bo łapie lewe powietrze. Żadna regulacja się nie zda, sprawdz luz na przepustnicy i wszystkie uszczelki w gaźniku, dokręć solidnie. Ale jak dodaje gazu to tez powinna zgasnąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Nie powinna. Tylko jak zakrecasz srubke od powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi