Kamil-XV1600 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam :flesje: Poszukuję Kasku Uvex Apache w rozmiarze XL, niestety już kilka sklepów poinformowało mnie, że Uvex zakończył tą serię na ten sezon i muszę czekać na niego do wiosny :banghead: Pozostaje tylko znaleść go gdzieś na półce. Jeżeli ktoś wie gdzie można kupić taki kask proszę o info :buttrock: Z góry dzięki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumadax Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 witamjeśli jesteś pewien rozmiaru to może tam spróbuj http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...electSubProduct Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil-XV1600 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam!!Dzięki za odpowiedź :icon_twisted: Kupowałeś może już coś z tego sklepu?? Nigdy nie kupowałem w zagranicznym sklepie internetowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam!!Dzięki za odpowiedź :icon_mrgreen: Kupowałeś może już coś z tego sklepu?? Nigdy nie kupowałem w zagranicznym sklepie internetowym. Gdzieś na forum była wzmainka - ludziska od nas kupowali i wszystko było w jak najlepszym porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil-XV1600 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 OK, dzięki serdeczne :icon_razz: Zamawiam zobaczymy co z tego wyjdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Sklep pewny, wiele osób tam zamawiało i wszyscy zadowoleni, podobno :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 OK, dzięki serdeczne ;) Zamawiam zobaczymy co z tego wyjdzie :D Jak już odbierzesz to daj znać jak szybko wysłane, dobrze zapakowane itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil-XV1600 Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ok, dzisiaj dostałem maila, że towar został wysłany, na stronce podają że czas oczekiwania to od 5 do 7 dni. Jak wyliczyłem po wczorajszym kursie euro to kask wyjdzie mnie ok 200zł taniej już z przesyłką. Pozdro!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Czy wiecie gdzie w Polsce można przymierzyć owy kask lub zakupić byłbym zainteresowany i jeśli ktoś miał z tym kaskiem styczność prosił bym o jakieś słowo o tym cudaku http://www.fc-moto.de/WebRoot/FCMotoDB/Sho...Uvex-Apache.jpg Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 importerem uvexa był AFAIR małopolski (motor fan) w krakowie. jakiś czas temu widziałem ten kask u nich jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Żaba Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam. Chce kupić kask marki Uvex link poniżej tylko że nie wiem gdzie w Polskich sklepach takie coś dostanę gdyż chciałbym sobie go przymierzyć przed zakupem bo już dwa leżą jak zamawiałem na allegro. Z góry dziękuję za pomoc. http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Uvex-Apache/SubProducts/Uvex-Apache-0001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi