Merh Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 po cholere 20 pytan "aktualny"?! jak bedzie, to dopiero zapytajcie! czizsss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Cześć! Temat tabliczek jest aktualny od przyszłego tygodnia. Jak będziemy w Lublinie to chętni napiszą jakie tabliczki chcą i złożymy zamówienie. Proszę o cierpliwość :icon_biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka :crossy: PEES Tabliczki mają wymiary 6 x 20 cm białe tło i czarne litery. Edytowane 12 Lutego 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ HAPPY KID (KUFEL) Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 JEDNA CHCE Z NAPISEM "DJ HAPPY KID" A DRUGA POPROSTU "KUFEL" GDZIE MAM PRZELAC PIENIAZKI ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 po cholere 20 pytan "aktualny"?! jak bedzie, to dopiero zapytajcie! czizsss... Merhu... Dziecino droga... Coś Ty taki nerwowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 bo mnie wnerwia jak ktos pyta po raz kolejny,gdy poprzednik na to pytanie tez nie uzyskał odpowiedzi.zreszta najprosciej to zamiast dublowac posty,zgłosic sie do organizatora przedsiwziecia na PW.zle mowie?przynajmniej odpowiedz bedzie szybsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam. Nie komentuje Waszego problemu z tabliczkami! Bo zadzwonić do TABALU powiedziec jaką się chce i odebrać chyba nie jest tak ciężko?? Więc po co ta zbedna pisanina? Ja mam natomiast inne pytanie chodzi mi o to jak montujecie te tabliczki?? Nawiercacie i do błotnika czy jakoś do normalnej tablicy?? Bo ja zamówilem i odebralem dwie i sie tak zastanawiam jak zrobić żeby bylo najładniej i najsolidniej przykręcone? Dodam tylko że w obu motocyklach do błotników nie moge przykręcić bo są za krótkie. Czekam na Wasze rady i spostrzeżenia. Pozdrawiam lewą w górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) chodzi mi o to jak montujecie te tabliczki?? Nawiercacie i do błotnika czy jakoś do normalnej tablicy?? Bo ja zamówilem i odebralem dwie i sie tak zastanawiam jak zrobić żeby bylo najładniej i najsolidniej przykręcone? Dodam tylko że w obu motocyklach do błotników nie moge przykręcić bo są za krótkie. Czekam na Wasze rady i spostrzeżenia. Pozdrawiam lewą w górze Ja mam przykręconą do tablicy rejestracyjnej - wszystko pięknie i stabilnie ;) Edytowane 13 Lutego 2009 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Co do montażu to ja mam na takiej metalowej nazwijmy to taśmie, opasce do tablicy rejestracyjnej przykręcone, bo nie chciałem w błotniku wiercić, widziałem też, ktoś miał przynitowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 chcesz pleksi kawałek?mam taka 6mm grubosci.akurat pod tablice :) ewentualnie kup kawał blachy 1mm kwasówki i sobie zrób jakos ładnie ;) troche fantazji! albo przyjedz do mnie to ci zrobie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam Merhu dzisiaj w ridersie slyszlem o pleksi, pomysle jeszcze nad tym ale uwazam ze dobry pomysl, zarowno u mnie jak u Marysi blotnika nie uświadczysz, ledwo na zwykla blache starcza zeby przykrecić na dwie srubki, są mocno poskracane, a do Ciebie chetnie i tak i tak przyjade byle by to guwno biale zniknęło.... AVE przyjacielu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!!! Widzę ,że upominacie się o tabliczki dlatego od dziś do niedzieli 22 lutego 2009r.proszę wpisywać się na listę - kto, jakie i ile tabliczek chce. Po tym terminie złożę zamówienie w TABALU. Cena tabliczki to 5 zł szuka. Pozdrawiam --- Joaśka Edytowane 15 Lutego 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 1. zappa 1szt. (uwaga-ma być tak jak napisane, wszystko małymi literami) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 2. POLO 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonek Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) 3. SŁONKO 1 szt. Edytowane 16 Lutego 2009 przez Slonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 4. tomulus - 1 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi