Hajo Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 1. nie sądze, aby taki dlugi wyraz się zmieścieł, tak jak ma AGRAM 5 liter to było tak w sam raz, może jeszcze jedna by weszła2. nie sądze, aby były małe litery. Ale moge się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 MarkusA jaki jest czas oczekiwania od momentu złożenia zamówienia?jak chcesz to i jutro tam podjade po robocie ;] tylko niewiem czy o 18 cos zdziałam, bo u gazdy robimy do 17 zanim wróce to 17.30 jakus. a jak nie to zlece Łukaszowi który spał w łódce w bałtowie :) pamietasz go :D ?? Poczekam... do tej pory się obyłem to i teraz nic mi nie będzie :D chyba że pomysł upadnie, wówczas nakręcę sprawę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 1. nie sądze, aby taki dlugi wyraz się zmieścieł, tak jak ma AGRAM 5 liter to było tak w sam raz, może jeszcze jedna by weszła2. nie sądze, aby były małe litery. Ale moge się mylić Kolega ma tabliczke WŁOCHATY wiec liter sie w cholere mieści ;] ale małych raczej nie zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 no to nieźle upchali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 może chłopaki w TABALU lubią "upychać" w ciasne miejsca :) :D :D ja tez chce.jak bedziesz zamawiał to Merh na tabliczce być ma :) Ty dostaniesz z napisem : GROTA NESTLE :biggrin: :lalag: :biggrin: :wink: :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 jak da rade to" wagabunda "- mam nadzieje ze da bo jak dam "wagi" to moze ciut jak reklama hurtowni wag wygladac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 TO i ja sie pisze .. Jak cos to napis Chudy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrigez65 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Raczej nie ma ograniczenia,znam z włąsnego przykładu,,,,co prawda do ceny się nie wypowiem,,,ale w Tabalu byla zamawiana moja i ksywka długa RODRIGEZ......... też sie bez problemu zmieściła...Pozdrawiam :icon_mrgreen: w dużej grupie bedzie nam sie łatwiej poznawać.....:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 dobra spoko na środku nawet samo astra115 wystarczy :]jakby co to tam informujcię co i jak żeby było wiadomo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ja też bym był zainteresowany - Batman. Tylko jaka dokładnie cena? Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooLeZ Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Tak to wyglada --->Tabliczka Ja placilem 5 zl od sztuki :notworthy: Zamawialem telefonicznie, przemilapani przyjmuje i wydaje zamowienie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No elegancka. To ja też wchodzę w temat zapis: WALDAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Cześć Wszystkim! :) Sprawa tabliczek jest prosta1. Wymiary 6 x 20 cm2. Mieści się 10 - 12 liter dużych, drukowanych( większą ilość zmniejszają)3. Cena tabliczki ---- 5 zł brutto za sztukę4. Termin realizacji przy zamówieniu np jednocześnie 15 sztuk to 2 dni robocze.Czyli wszystko jasne. Wiadomości prosto z firmy TABAL Pozdrawiam --- Joaśka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 JOAŚKA bardzo się postarałaś poprostu pięknie u mnie nick na 8 liter to gitara :] jak mam kase dostarczyć czy przelewem czy jakoś się styknąć na mieście ? pzdr p.s. wiem że one nie są jeszcze wyrobione ale się pytam żebym widział na przysżłość :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To i ja się piszę, jak coś to ksywka ma być ,,PARUZEL".POZDRO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi