Oleśka Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Mimo sympatii do marki Yamaha nasz wybór padł na V-Stroma 650...Marcin, nie wiem czy już kupiliście czy nie, ale w poland position powiedzieli mi,że najprawdopodobniej jeszcze w tym roku DLe będą miały obniżoną cenę. I to nie w grudniu ale jakoś na dniach, w poniedziałek facet ma do mnie zadzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Michna Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Marcin, nie wiem czy już kupiliście czy nie, ale w poland position powiedzieli mi,że najprawdopodobniej jeszcze w tym roku DLe będą miały obniżoną cenę. I to nie w grudniu ale jakoś na dniach, w poniedziałek facet ma do mnie zadzwonić.Też tak słyszałem... czekamy :-)Daj znać proszę, jak dowiesz się czegoś konkretnego. Edytowane 11 Września 2008 przez Marcin Michna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 W Poland Position mają tą promocję, że kupując moto ( 27800) masz 3 500 pln w bonusie - typu graty do moto. Powiedziałam gostkowi, że wolałabym te 3,5 tysia w postaci zniżki. Powiedział, żebym poczekała do poniedziałku, bo nowa cena ma być jeszcze atrakcyjniejsza niż te ew. 3500 zniżki. To sporo i jakoś nie chce mi się wierzyć, ale poczekajmy. Co ciekawe byłam we wtorek w Jaskłowskim, i też mają tą promocję, chociaz tydzień wcześniej babka od nich zapewniała mnie że na pewno jej nie przedłużą....A w tym tygodniu powiedziała mi że jednak promocja jest przełużona do 11-go, i gorąco zachęcała do kupna z miejsca. Tak jakby wiedziała, że cena potem spadnie i szukała frajera na kupno po starej niższej cenie. A w ogóle pojechałam tam obejrzeć "motocykl testowy" przeznaczony do sprzedaży pod koniec sezonu, okazuje się że on nie do końca taki testowy, to motocykl jej bratanka, kupiony kiedyś w leasingu żeby "zrobić koszty"; z przebiegiem 10 500km, 2006 rok, już bez gwarancji, więc żadna atrakcja. Poza tym przeszlifowany-ale mają wymienić zniszczone części, ciekawe czy ew. kupcowi powiedzą że moto jest po szlifie.... :icon_mrgreen: . Generalnie mam kiepskie wrażenia po kilku wizytach u tego dilera..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Śledzę temat i ciekawy jestem jak sprawa się rozwinie odnośnie nowej ceny.Też będę kupował "małego" DL-650. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzag Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ciekawe bo promocja w postaci 3,5 tys na dodatki to najwiekszy przekret stulecia, bylem w poland position i wypytalem dokladnie np kufer centralny 1,100zł hand bary 500zł (ceny sie wahaja)generalnie po przeliczeniu na akcesoria np givi (a sa podobno lepsze) ta promocja to ok 1500-1700zł a to juz niewiele biorac pod uwage oferte importerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Ciekawe bo promocja w postaci 3,5 tys na dodatki to najwiekszy przekret stulecia, bylem w poland position i wypytalem dokladnie np kufer centralny 1,100zł hand bary 500zł (ceny sie wahaja)generalnie po przeliczeniu na akcesoria np givi (a sa podobno lepsze) ta promocja to ok 1500-1700zł a to juz niewiele biorac pod uwage oferte importerówDokładnie. Mnie nie rajcuje 3500 w gratach, bo tak naprawdę potrzebuję tylko gmoli, handbarów i ew. centralnej podstawki. Powiedziałam , że wolę dostać te 3,5 tysia po prostu w zniżce. Wczoraj facet dzwonił do mnie i powiedział, że mogą sprzedać DLa za 26 400+promocja na 3,5 ( polan position). Generalnie wczoraj podzwoniłam po tzw, niezależnych dystrybutorach i już prawie zdecydowałam się na kupnu o nich ( cena ok.23 000). Minus jest tylko taki, że w razie usterki gwarancyjnej muszę się wozić z reklamacja do nich.Jedynie diler z Katowic ma swój punkt warszatowy w Warszawie. Ale generalnie wszyscy trzej , do których dzwoniłam tak sciemniali, że do końca nie znam ich warunków. Umówiłam się wczoraj z miłym panem z PP, ze wpadnę i ew. porozmawiamy na miejscu o tej cenie 26 400 i dodatkach, ale nie miałam czasu dojechać. Zadzwonił dziś, i powiedział że wyprzedają towar z magazynów, i moge kupić DLa za 23 900. Chyba już bez promocji-nie dopytałam. Ale jestem zdecydowana, jutro jadę wpłacić zaliczkę i spróbuję jeszcze coś wysępić. Czyli wyszło na moje- że wolę cenę wyjściową obniżoną o wartość promocji, a gadżety podokupują sobie zimą. A miesiąc jeszcze ( co najmniej )pośmigam nowym motkiem :biggrin: PS. Michał, sorki że nie odezwałam się w niedzielę, ale ze zlotu wracałam ledwo na oczy patrząc.Przejadę się jutro w PP ich testówką, ma padać więc dobre warunki do testu :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Spoko Oleśka, miłej jazdy jakby co to wiadomo gdzie dzwonić :icon_biggrin:A w PP to pewnie z Panem Darkiem rozmawiałaś :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Spoko Oleśka, miłej jazdy jakby co to wiadomo gdzie dzwonić :icon_biggrin:A w PP to pewnie z Panem Darkiem rozmawiałaś :biggrin:Dokładnie - z niejakim Darkiem :buttrock:..chyba bardzo chce mi sprzedać tego DLa więc na jutro pełna tapeta i "dekolt do cyc" i dalsze negocjacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha_75 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Dokładnie - z niejakim Darkiem :icon_rolleyes:..chyba bardzo chce mi sprzedać tego DLa więc na jutro pełna tapeta i "dekolt do cyc" i dalsze negocjacje :lapad: tja... niektorym to latwo negocjowac :Pdopiero teraz przeczytalem watek, szkoda bo praktycznie w kazda sobote i niedziele jestem w okolicach Sulejowka.fajnie, ze sie zdecydowalas, bo sztormaiczek jest warty zainteresowania! trzymam kciuki za negocjacje i daj znac o efektach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Darek jest bardzo miły i w ogóle, ale mi obiecywał lepsze warunki niż dostałem jak się zdecydowałem, cwaniaczek :lapad:Mi też bardzo chciał sprzedać stroma mimo że miałem sztywną nogę w ortezie przed operacją :icon_rolleyes: A i nie kupuj czarnego, bo go wszyscy kupują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Właśnie tak jakby kupiłam moto :lalag: :clap: ....Odbieram po niedzieli :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Właśnie tak jakby kupiłam moto ;) :biggrin: ....Odbieram po niedzieli :cool: Po pierwsze to cześć, bo się nie znamy jeszcze :buttrock: a po drugie to zazdroszczę Ci ogromnie, bo ja na swój dl650 poczekam do zimy lub wiosny.. :smile: No i kupuję używkę...ale mam nadzieję, że też się będzie sprawował :biggrin: ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 (edytowane) Ponieważ wątek został uznany za "niemający nic wspólnego z motocyklami" z czym nie do końca się zgadzam - proszę o zamknięcie czy jak tam Pan Moderator uważa. I medal za gorliwość się należy :crossy: :biggrin: Edytowane 2 Października 2008 przez Oleśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi