bedok Opublikowano 10 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 Niestety poziom większości naszych motocyklowych sklepów internetowych jest mierny :) często brak cen, a lepsze fotki można zrobić komórką :) Np kask kupiłem w Rapidzie, bo mogłem go wcześniej zobaczyć i wiedziałem po co jadę, niestety spodnie, rękawice i inne są od bardzo dawna UNDER CONSTRUCTION :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 20 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Wszystko co wczesniej pisałem jest juz nieaktualne :!: Kurtke sprzedałem,spodnie sznurowane też i poszedłem na całośc. :) Kupiłem nową kurtke i nowe spodnie.Textylne. :mrgreen: Kurtka Orina model Tiger a portki Beringa model Seattle.Aha. Buty tez kupiłem nowe.Turystyczne firmy W2 (idź na całość,idź na całość,idź....) Kurtka za 370zł (???nowa!!!) ze spodniami było gorzej...znaczy duuuużo drożej.Ale myśle że chyba warto kupić raz a porządnie i nowe.Ekwipunek w zasadzie juz mam , tylko......kuśwa kasku nie moge kupić :twisted: Wybrałem Airoha Mathise ale ..."niestety nie ma"...Jest SE500 ale w kosmicznej (jak dla mnie )cenie.Jutro jadę zobaczyc starszy model AGV ale jest....biały :buttrock: Jak cena dobra,model fajny to kolor do dupy.Może Caberga? Tak czy siak musi być "szczękowiec" bo nosze pingle, 8O znaczy okulary. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Witam.Gdzie można dostać spodnie skórzane po niskiej cenie :?: Za kurtkę dość sporo przepłaciłem. Dałem 550, a potem spotkałem niemal taką samą za ok 400 :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Witam wszystkich forumowiczow!!Ostatnio mialem troszke szczescia i nabylem spodnie skorzane firmy Krawehl za ... 30zl na odziezy uzywanej , co prawda w paru miejcach przytarte ale pasta do butow zalatwila ta sprawe :) , pozatym stan niezly a co 30zl to nie 500 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Witam wszystkich forumowiczow!!Ostatnio mialem troszke szczescia i nabylem spodnie skorzane firmy Krawehl za ... 30zl na odziezy uzywanej ' date=' co prawda w paru miejcach przytarte ale pasta do butow zalatwila ta sprawe :D , pozatym stan niezly a co 30zl to nie 500 :buttrock:[/quote']Ja kupiłem dla panny za 20z :) Z tym że bez protektorów ale ... jak nówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Witam.Gdzie można dostać spodnie skórzane po niskiej cenie :?: ...:| Najlepiej na bazarach... tam możesz coś niedrogiego uchodzić... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 Witam.Gdzie można dostać spodnie skórzane po niskiej cenie :?: ...:| Najlepiej na bazarach... tam możesz coś niedrogiego uchodzić... niedrogo tzn? mniej wiecej..za zwykle skorzane portki, nie koniecznie z ochraniaczami...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 W Bielbike ceny zaczynają się od 360 za nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 26 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Ja natomiast kupiłem na Allegro.Pośmigałem przez rok i też przez Allegro sprzedałem. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=43023476 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=43023859 Wlasnie wyczailem na allegro takie cos.Warte jest to swojej ceny? Dodam jeszcze ze za ok2,5 tygodnia jade do hanoweru na cebit, wiec mam okazje zahaczyc o Louisa.Kurcze juz prawie zbaranialem, kupowac te spodenki Akito, czy poczekac i sprobowac w louisie?. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Łomatko 8O Ale Radek stary temat wygrzebał :roll: Ja miałem kurtke Akito Mercury (skórzana) i byłem z niej bardzo zadowolony. Uszyta starannie, z dobrych materiałów, wygodna. Jednak po dwóch sezonach jazdy w textylach nie wrócił bym już raczej do skór.Co do ofert Allegro to ciężko coś doradzić ale za ok 500-600zł mozna kupic juz nieźle wypasione dobre tekstylne portki.Jednak co kto woli :mrgreen: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Witam.Gdzie można dostać spodnie skórzane po niskiej cenie :?: ...:| Najlepiej na bazarach... tam możesz coś niedrogiego uchodzić... niedrogo tzn? mniej wiecej..za zwykle skorzane portki, nie koniecznie z ochraniaczami...? jakis czas temu widziałem nówki (dosłownie 8O ) spodenki z protektorami na szmateksie za 50 zł :P - poszły w ciągu jednego dnia- szkoda ze rozmiar był nie mój :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi