koks79 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 chodzi mi o naprawde fachowy remont generalny silniczka do mojej wska m06 z 1966. bez prowizorek, drutów i sznurka. może znacie kogoś kto zrobi to naprawdę z "uczuciem" :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zapytaj enduromastera on cos mzoe wiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 a nie masz czasu czy jak ?? to jest bardzo prosty silnik pewnie byś sam sobie poradził.co chcesz konkretnie w nim wymienić ?? sprzęgło i osprzęt roboczy (cylinder tłok pierścienie ) czy coś jeszcze ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 chłopak z podstawówki by sobie poradził tylko trzeba pamiętać o paru zasadach. prosta rzecz. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Prosty to jest { drut]Może się mu niechce więc jak ktoś zana jakiś namiar to podajcie koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 (edytowane) Zapraszam do mnie: 0 511 411 138Akurat mam troszkę czasu teraz, więc spokojnie pogadamy:) Edytowane 31 Sierpnia 2008 przez Wojt@s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 zalezy co chcesz robic i za ile :D jakis czas temu robilem generalke w moim S01S w WFM ... 6000km i hula jak zloto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks79 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 dzięki wszystkim za pomoc. najszybciej umówiłem się z wojt@sem więc jak troche się "poukladam" z czasem wracamy do tematu. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi