banka Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Puenta napisał: a dziekuje dziekuje czasem zdarza mi sie powiedziec cos madrego ;)ode mnie moze bede ze 3 fotki, ktore nadadza sie do obejrzenia a reszta ocenzurowana ?? ;) potwierdzam bylo super !! :icon_mrgreen: wypad naprawde udany.Ale nie moglo być inaczej z taką ekipą :buttrock: mam nadzieje tylko, że fotek z drogi powrotnej nie dostaniemy pocztą :banghead: byłoby ładne zdjęcie rodzinne choć troche kosztowne ... a dla niektórych to mogłoby być już za dużo jak na jedną przejażdżke :wink: pozdrawiam i wklejam link do kilku fotek:Kazik Dolny PS mam nadzieję, że wkrótce powtorka z rozrywki !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Było bardzo fajnie, nawet śmiesznie ;) Jeden z kolegów (celowo nie podam kto ) wie ze pewne samochody są szybsze od motocykli :icon_mrgreen: Jak się uda jeszcze raz zorganizować, to tym razem na mazury :buttrock: Pozdrawiam Wszystkich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puenta Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 (edytowane) banka napisał: mam nadzieje tylko, że fotek z drogi powrotnej nie dostaniemy pocztą ;) byłoby ładne zdjęcie rodzinne choć troche kosztowne ... a dla niektórych to mogłoby być już za dużo jak na jedną przejażdżke ;)Ja sie nawet ladnie usmiechnelam.. tylko glupia zapomnialam ladnie pomachac.. :/ banka napisał: PS mam nadzieję, że wkrótce powtorka z rozrywki !! ;) Ja zawsze sluze dociazeniem do motocykla... troche lipne dociazenie ale zawsze jakies ;) P.s a mnie sie nos opalil i teraz wygladam jak przykladowy pijak :rolleyes: Edytowane 31 Sierpnia 2008 przez Puenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Cytat Chyba nikt nie zaluje ze dzis sie wybral na wyprawe do Kazika jedna osoba zapewne tak, pewnego odcinka trasy ;) Cytat mam nadzieje tylko, że fotek z drogi powrotnej nie dostaniemy pocztą jak dostałem lampą po oczach to skumałem o co chodzi :rolleyes: a tak ogólnie to dzięki za miłe towarzystwo oraz fajną wycieczkę, piszę się na następną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) było pięknie tylko spalanie miałem straszne 400 zł i 10 pkt na 202 km :D P.S.turtel uratowałem Ci dupe ;)) woleli mnie od Ciebie ;) Poza tym dzięki za towarzystwo było super. (gdyby nie te ości w halibucie) Puenta może mi obciążysz moto to będzie mniejsze prawdopodobieństwo że znów wyrwę do przodu ;) oto foty mało ale zawsze http://www.sendspace.com/file/8s7s4a Edytowane 1 Września 2008 przez ekimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 No cóż, byłeś szybszy :notworthy: .Dzięki za wspólny wypadzik, mam nadzieję, że nie ostatni. Szkoda, że musiałem wcześniej wracać, ale płacę za to lekkim bólem głowy dzisiaj :banghead: :cool: Mam nadzieję, że nie będę musiał płacic w inny sposób, bo ja tam nie widziałem, żeby mi coś błyskało, ale nie jestem pewien czy do dobry znak :flesje: Fotki postaram się wrzucić jaknajszybciej, dużo ich nie ma ale zawsze coś. Pozdrawiam i do następnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) marcin2 napisał: jedna osoba zapewne tak, pewnego odcinka trasy :notworthy: tak naprawdę nie żałuje za dobrze sie bawiłem warto było :banghead:))))))) dawajcie teraz do Borek 26-28 września tutaj jest rozwinięty temat http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...hl=borki&st=240 Edytowane 1 Września 2008 przez ekimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/moto.turtel/200...key=enSnFYNZFVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puenta Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) ekimm napisał: Poza tym dzięki za towarzystwo było super. (gdyby nie te ości w halibucie) Puenta może mi obciążysz moto to będzie mniejsze prawdopodobieństwo że znów wyrwę do przodu :smile: Czekaj tylko sie odpowiednio najem przed podroza zeby lepiej dociazac :)Rybcia byla pyszna- a osci nie bylo.... ale to ponoc kobiety wciaz marudza :icon_mrgreen: Edytowane 1 Września 2008 przez Puenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ech po takiej niedzieli poniedziałek w robocie dłużył się strasznie :cool: oby tydzień jak najszybciej minął i mam nadzieje że w przyszłą niedziele też zorganizujemy jakąś szybką ustawkę ;) pzdrB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puenta Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 za tydzien, np.:- Krakow- gdzies nad morze (co by nie zapomniec jak plaza wyglada)- mazury- kaszuby Jest w czym wybierac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 To ja się pierwszy na listę wpisuje:) 1 bestia + ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Puenta napisał: za tydzien, np.:- Krakow- gdzies nad morze (co by nie zapomniec jak plaza wyglada)- mazury- kaszubyJest w czym wybierac :buttrock: W sumie to w tym roku jeszcze nad morzem nie byłem... tzn. nad Bałtykiem nie byłem, wiec..... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 kurcze ja niestety nie mogę w ten weekend choć nad morze chciałbym śmignąć :crossy: jedynie w sobotę rano gdzieś bym poleciał ale muszę wrócić na najpóźniej o 16. Jak byście jechali w sobote z samego rana kawałek bym sie z Wami przeleciał, chyba ze mazurki o 7 rano start :buttrock:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ja bym obstawiał mazury np. Mrągowo, ale jestem otwarty na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi