slawekgsxgsx Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witam wszystkich, gsxa zalanego mam Shell Advance VSX4 10W40, bierze mi go około 100 ml na 250-300 km czy zmiana oleju na - o innej klasy lepkości, czy o innych parametrach coś pomoże jeśli tak to na jaki, przebieg 62000 km, przynajmniej na liczniku. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 mineralny BellRay 20W60 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ten silnik przy tym przebiegu ma prawo brac olej, ale rada Piotra dobra. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekgsxgsx Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Dziękuję za odpowiedzi, mam problem ze znalezieniem tego oleju a sporo szukałem, podpowiecie mi gdzie mogę go dostac, Dziękuję. znalazłem taki tylko http://powerbike.pl/index.php?str=473 Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez slawekgsxgsx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi