karek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam mam koledze wymienic wydech na sportowy ale nie wiem do czego służy (patrz obrazek czerwona kreska)Co to jest do czego jest potrzebne?http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/mm4/http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/mm5/ PzDr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 EGR :clap: czy jak to tam sie zwie chodzi o to ze czesc spalin wraca z powrotem do filtra powietrza gdzie jeszcze raz jest zasysana, dopala to czesc zwiazkó chemicznych ;] W chińskich skuterkach zadko kiedy działa poprawnie wypieprz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 czyli to ie jest potrzebne? poprsoyu odkręcic i założyc nowy wydech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 tak jest. pseudo dopalanie spalin- OUT! Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 czyli na h*j to tam dali?a co zrobic z tym wężykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No weź go poprostu utnij i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ok a jeszcze jednoczy Ten wydech pasował by do tego skutera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ok a jeszcze jednoczy Ten wydech pasował by do tego skutera? Ten wydech jest dla silników 2T a Twój silnik to 4T. czyli nie pasuje. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 tak jak wyżej napisał mod nie pasuje,a co do tego weżyka to wywal to w ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 to jaki wydech będzie pasowaca tak na marginesie ja mam w moim 2t wydech od 4t i smiga ale 31khm ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi