bulamoto Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Stojace, sektor A3. Mozna kierowas sie tym, ze na stojaco wiecej bedzie widac;) Wszelki info GG1237209 691 362 802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 to jak już kolega bulamoto sprzeda wszystkie to ja dysponuje jednym wolnym biletem (też stojące). Jedziemy ekipą ale jeden kolega wypadł ze składu. Jak coś [email protected] lub 5118068 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MButton Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ja też posiadam jeden bilet wolny (kolega zrezygnował) na miejsce stojące w sektorze D3. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to pisać na gg 8311658 lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Na gwałt szukam 3 sztuk. Prosze osoby o kontakt na PW, ale jezeli cna biletu od was jest o 200% wyzsza niz byly pierwotnie to dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdalena600 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witam!Potrzebuję 2 lub 3 biletów. Jeśli ktoś dysponuje, to proszę o maila...[email protected] Co by się trochę zareklamować - to niespodzianka dla narzeczonego. Który z Panów by się nie ucieszył...? :flesje: Jakby się udało trzy obok siebie, to i moja siostra by się załapała, ale z dwóch też się ucieszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MButton Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jeszcze raz zapraszam do kupna biletu, tak jak napisalem kilka postów wyzej jest to bilet na sektor d3, cena taka jak w normalej sprzedazy (szkoda zeby sie zmarnowal bilet). Dane do kontaktu patrz wyzej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Kupilbym 2 bilety za rozsadna cene. Najlepiej z wawki, jak nie to kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MButton Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 moje ogloszenie jest juz nieaktualne, bilet zostal sprzedany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ktos cos ma ? Jutro sie zmarnuja :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi