kiler Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 kurcze tak czytam ten temat i w sumie powinienem wysłać PW ale jakoś przy tych wszystkich zawirowaniach forum coś mi nie działa :icon_mrgreen: Vektor a nie chcesz Bossa tytanowego do 929/954 ??? został mi i w sumie miałem go wystawić na allegro ale .... nie składało się :icon_biggrin: (dobra nie chciało mi się :notworthy::) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 kurcze tak czytam ten temat i w sumie powinienem wysłać PW ale jakoś przy tych wszystkich zawirowaniach forum coś mi nie działa :notworthy: Vektor a nie chcesz Bossa tytanowego do 929/954 ??? został mi i w sumie miałem go wystawić na allegro ale .... nie składało się :icon_biggrin: (dobra nie chciało mi się :biggrin::) ) Dziękuję kiler za propozycję ale na początku roku chcę sobie zamówić Akrapović'a :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Odświeżam temat :icon_razz: Akrapović + Hyperpro RSC zamówiony :icon_twisted: Teraz dopiero maszyna będzie oddychać :icon_twisted: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi