bojkar Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam. Ostatnio na aukcji znalazlem, dosc tania torbe: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=419660614 jak wiadomo "tanie mieso psy jedza". Ale widze, ze duzo osob je kupuje, do tego jeszcze sprzedawca niby daje 2 lata gwarancji. Moze, ktorys z kolegow / kolezanek zakupil cos takiego i moze sie podzielic opinia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Za tą kasę jakość jest bardzo dobra jest usztywniona, nie wiem jak trzyma na zbiorniku ale są magnesy w miękkiej podstawie i dodatkowo paski przytrzymujące, ma uchwyt do noszenia i można ją przewiesić na ramię - mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 moto-detail to tania marka akcesoriów louisa, którą to informację łatwo znaleźć. akurat to, że tania wcale nie przeszkadza jej mieć zupełnie przyzwoitej jakości - jest przecież sprzedawana na raczej wymagającym rynku niemieckimosobiście miałem komplet sakw m-d, jeździły jakiś czas na xj-cie, żadnych awarii nie odnotowałem. trzymały kształt nawet pod dużym obciążeniem, nic się nie urwało. widziałem też krajowe podróby metro czy innego syfu - nie było porównaniasądzę, że zakup powinien być trafiony; pod warunkiem, że 8l pojemności wystarczy, bo IMHO to cholernie mało. ale ja mam na moto łącznie 140l bagażu podczas wyjazdu :)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Na poczatku sezonu zakupilem taka torbe i uzywam do tej pory (lacznie kilka wyjazdow). Moze nie jest za bardzo pakowna ale recznik, klapki, 2 koszulki, 2 pary slipow i skarpetki na zmiane plus mydlo itp. da sie zapakowac bez problemu plus kilka innych rzeczy. Do tego tangbaga dodawany jest pokrowiec przeciwdeszczowy i dwa paski. Osobiscie mocuje go tak jak na zdjeciu i trzyma sie bardzo dobrze no i stanowi oparcie dla plecaka ktory mam zawsze na grzbiecie. Ogolnie polecam na jakis krotki wypad. http://img146.imageshack.us/img146/1899/p1000574wk4.jpg Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkar Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Dzieki za odpowiedzi. Chyba Jeszua ma racje, ze troszeczke moze byc przy mala. Za to znalazlem, tez w przyzwoitej cennie torbe Metro : http://moto.allegro.pl/item407728210_pleca..._bag_metro.html ma regulowana pojemnosc, co moze sie przydac. Moze taka tez posiada ktos z Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dellti Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Mam od zeszłego sezonu i ogólnie jestem zadowolony. Używam jej na CBF600, z tym że raczej nie jeżdżę szybko. Może coś zmienili w projekcie od zeszłego roku, ale w mojej brakuje mi jakichkolwiek przegródek w środku lub małych zapinanych na zewnątrz - przydałyby się, żeby szybko dostać się do telefonu albo innych drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 uparcie szukasz w najniższych cenach, ale niestety nie jest to dobra taktyka. teraz oszczędzisz 3-4dyszki, a potem będziesz się męczył przez dłuższy czas - wreszcie kupisz następną, lepszą, ale stracisz na tej prawie stówkę. z kategorii jeszcze "budżetowej" mogę polecić takiego (sorki, coś mi się link nie wkleja): http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=23258nie jest istotnie droższa, za to zdecydowanie lepiej pomyślana. kupiłem, jeszcze nie miałem okazji używać - wymaga lekkiej przeróbki na istniejące zaczepienia w bmw. czepiłbym się jedynie tego, że nie da się z niej zrobić plecaka; ale poprzedniego tankbaga miałem z taką opcją i skorzystałem z niej... 0 razy :biggrin: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkar Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie, no wiesz 20zl w ta czy w ta to nie gra roznicy. Kto kupuje tanio, 2 razy kupuje :). No ale 200zl nie dam, jednak ta co pokazales to jeszcze bym lyknal. Ta Louis-a ma o tyle fajniej, ze ma kupe przegrudek i mozna upakowac troche "syfku". Dzieki za linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie, no wiesz 20zl w ta czy w ta to nie gra roznicy. Kto kupuje tanio, 2 razy kupuje :). No ale 200zl nie dam, jednak ta co pokazales to jeszcze bym lyknal. Ta Louis-a ma o tyle fajniej, ze ma kupe przegrudek i mozna upakowac troche "syfku". Dzieki za linka. torba ok ale uwazaj na sklep bo mozesz sie zdziwic jak otrzymasz przesylke torbe polecam ale moze z innego zrodla pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 torba ok ale uwazaj na sklep bo mozesz sie zdziwic jak otrzymasz przesylke torbe polecam ale moze z innego zrodla Jak nie wasz w okolicy Louis-importera to ja mogę polecić http://www.mm-motocykle.pl/sklep.html oprócz sklepu w kraku sprzedają też online ..spokojnie mogę polecić bo ściągali dla mnie parę rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi