elqjp Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) Link do mapy jak dojechać. http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geoc...019205&t=h&z=16 lub (link) Czli na parkingu na godzinę 10.00? Edytowane 12 Września 2008 przez elqjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Czy ja mogę dopisać jeszcze dwie osoby?Dla jasności, niemoturowe ani forumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Czy ja mogę dopisać jeszcze dwie osoby?Dla jasności, niemoturowe ani forumowe.Jasne! I czy w końcu spotykamy się na miejscu, czy ktoś jest chętny do startowania spod Torwaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) 1. Aśka2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z latoroślą10. kolejny Adam11. Jesus + dwóch apostołów :wink: (nie wolno chodzić po wodzie! cudy, objawienia, zmartwychwstania, oraz wspomaganie się zjawiskami atmosferycznymi też zabronione, nie mozna wspomagać się armią wiernych moherów)12. i 13. Janek + 114. Bartas15. wolkan16. elqjp17.mod-ek a niech tam,nigdy w to nie grałem18. i 19. Drake + Sylwia20. Mariani21. i 22. Zulus + ochroniarz:)23. Agnes53524.MichaelO (własny sprzęt i ciuch posiadam)25. Listek26.Castro 27. Miro28.bartheeez czy jak mu tam - ma własny sprzęt ale nie ma munduru=30 (apostołowie) Edytowane 12 Września 2008 przez Jesus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) Ja tam dojazde na miejsce tylko prosze o wyjasnienie bo kompletnie nieznam tamtych regionów: Jade Wawelską,potem odbijam w Ostrobramską następnie Płowiecka > Czecha >Trakt Brzeski >al.J.Piłsudskiego > wlatuje na Okuniewska i co dalej w ... google Okuniewską nr.1 pokazuje w prawo ,a na mapce elqjpa powinienem w lewo, kawałek prosto i parking po prawo? P.S.Ile czasu może zając Paintball (bez ogniska)? Edytowane 12 Września 2008 przez Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 P.S.Ile czasu może zając Paintball (bez ogniska)?Aż nam się znudzi. Poligon jest chyba do 21 albo 22-nie pamiętam dokładnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 No to jak w końcu 2oo czy 4oo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 No to jak w końcu 2oo czy 4oo? Powiem tak. Ty dasz radę po wojnie wsiąść nawet i na 2oo na pedały;) Reszta - nie wiem, ale skoro taka cisza to przypuszczam, że boją się przyznać że ciężko i w 4oo - ja nie;)Ładuje gps-a - póki co i zobaczę jak z kacem rano - jak "wydech" będzie czysty to pewnie się pojawię ale w końcu nie wiadomo czy spod torwaru? Ja to z tego Piaseczna mam zawsze pod górkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ludzie na wschód od Warszawy też istnieje cywilizacja, nawet asfalt mamy :clap: . Ja oczywiście uznaje tylko motocykl :D . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Oczywiście, że 2oo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I, jak rozumiem, widzimy się o 10 na miejscu, olewamy Torwar. Nie zapomnijcie kiełbasek! :clap: Ludzie na wschód od Warszawy też istnieje cywilizacja, nawet asfalt mamy :D . Ta. Jasne. Uważaj, bo Ci ktoś uwierzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Czekajcie, a to żeby wyjechać z warszawy nie trzeba brać wozu opancerzonego i eskorty oraz jedzenia na pół roku? :/ Ja słyszałem że tam są smoki? Ok jakoś trafię bez Torwaru mam nadzieję :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Mam bardzo ważna informację dla Warszawiaków, szczególnie tych co w Wawce mieszkaja od niedawna. Wesoła to dzielnica Warszawy, chyba cały poligon też znajduje sie w granicach administracyjnych miasta, tak więc nie ma obawy że sie skończy asfalt. Szutrowe drogi zaczynają się dopiero za granicą dzielnicy Wesoła, czyli tam gdzie się kończy stolyca ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ufff, a już chciałem pożyczać crossa od kogoś, do tego zamówić ubezpieczenie na życie na wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Dla tych co w Warszawie mieszkają od dawniej niż od niedawna,to Wesoła nie była do niedawna dzielnicą Warszawy. :icon_twisted: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ufff... Melduję, że dotarlam do domu! Zabawa super, dzięki wszystkim przybyłym za mniej lub bardziej udany mord na niemotocyklistach :( :biggrin: Nawet mimo średnio uczciwych przeciwników, było naprawdę rewelacyjnie. Ciekawe tylko czy jutro będę w stanie wstać z łóżka... albo chociaż ruszyć czymkolwiek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi