Jump to content

Wesoły paintball ;)

Aśka
 Share

Recommended Posts

Szanowni Państwo.

Mam zaszczyt zaprosić na ten jakże okrutny i nieludzki rodzaj rozrywki, jakim jest paintball.

13 września w Wesołej, szczegóły(ceny, godziny i takie tam mało istotne sprawy) podam jutro.

Póki co w kolejce do odstrzału są :biggrin:

1. ja(oczywiście :cool: )

2. Marla

3. Belgu

4. Turtel

5. Adam

6. Zappa

7. Dexio

8. i 9. Peterek z kolegą :)

10. kolejny Adam

11. i 12. Flipper ze swoją uroczą Małżowinką (nadal jestem obrażona! :biggrin: ) czy też może większą gromadką?

13. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... :icon_mrgreen: )

Chętnych prosze o dopisywanie się do listy. Naprawdę warto :clap: :wink: :evil:

Ty no nie badz taki... badz bardziej ludzki... ;)

Asiu... rozumiem ,ze faceci kontra kobitki? :clap:

No to w celu wyrównania szans może ja namówię jakąś przeciwniczkę? :) czyli liczcie ja + wróg! :P

1. ja(oczywiście :) )

2. Marla

3. Belgu

4. Turtel

5. Adam

6. Zappa

7. Dexio

8. i 9. Peterek z kolegą :D

10. kolejny Adam

11. i 12. Flipper ze swoją uroczą Małżowinką (nadal jestem obrażona! :crossy: ) czy też może większą gromadką?

13. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... :) )

14. i 15. Janek + 1

1. ja(oczywiście )

2. Marla

3. Belgu

4. Turtel

5. Adam

6. Zappa

7. Dexio

8. i 9. Peterek z kolegą

10. kolejny Adam

11. i 12. Flipper ze swoją uroczą Małżowinką (nadal jestem obrażona! ) czy też może większą gromadką?

13. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )

14. i 15. Janek + 1

16. Bartas

Mozna zabrac wlasny sprzet?

. ja(oczywiście )

2. Marla

3. Belgu

4. Turtel

5. Adam

6. Zappa

7. Dexio

8. i 9. Peterek z kolegą

10. kolejny Adam

11. i 12. Flipper ze swoją uroczą Małżowinką (nadal jestem obrażona! ) czy też może większą gromadką?

14. i 15. Janek + 1

16. Bartas

17 wolkan

czy dobrze mysle? :icon_razz:

zależy co myślisz... bo ja tam myślę o towarzystwie dla siebie - nie dla Ciebie :icon_razz:

Mozna zabrac wlasny sprzet?

Byle nie na ostrą amunicję :D

A jaki masz sprzęt na mysli? W postaci wroga czy broni? Bierz wroga! :lalag: :biggrin:

Jako sierżant z BATTELFIELD 2 też się piszę.

ja(oczywiście )

2. Marla

3. Belgu

4. Turtel

5. Adam

6. Zappa

7. Dexio

8. i 9. Peterek z kolegą

10. kolejny Adam

14. i 15. Janek + 1

16. Bartas

17 wolkan

18. elqjp

Ponoć nie ma problemu z wlasnym sprzetem. Gry komercyjne organizowane są od niedawna na HP (Co2 pewnie też bedzie ale mozliwe ze za doplata) ew. mozna pewnie porzyczyc sama butle.

a co do wiekszej grupki... cemu nie zapytam Szwagra swego z ktorym gramy w jednejdruzynie :D

A więc tak:

Wypożyczenie sprzętu, ciuchy+200 kulek-60 zł, każdego kolejne 100 kulek 13 albo 16 zł(w zależności od jakości ).

Zbieramy się na miejscu o 10 (eeee.... Marcin? Masz konkretne namiary? Bo ja sie ostatnio zgubiłam jak tam jechałam :D ) i siedzimy ile chcemy-poligon jest do 21, ale wątpię, żebyśmy tyle wytrzymali. Proszę się nie spóźniać, bo na sam poligon musi nas zaprowadzić Pan z Obsługi. No i po mordowaniu jest możliwość zrobienia ogniska. Zainteresowani?

Jeśli chodzi o własny sprzęt, to pewnie można(jakoś przy okazji zadzwonię zapytać). Tylko czy to czasem nie będzie nieco nie fair? ;)

Jeśli chodzi o własny sprzęt, to pewnie można(jakoś przy okazji zadzwonię zapytać). Tylko czy to czasem nie będzie nieco nie fair? :)

To zależy jaki sprzęt. Barthas przyznał się że ma spydera (i to nie te mrX) więc będzie git. To też zależy jak ktoś używa swojego markera, bo nawet jak ma elektronika, ale oszczędza kulki to zaletą jest tylko brak ścięć na bolcie no i wygoda obsługi :icon_eek:

A jak ktoś ma za dużo kasy i wali z automata 35 kulek na sekundę przerywając tylko na dosypywanie do spłuczki (widziałem takiego, nawet nie bawił się w jakieś maskowanie) to już jest nie fair :)

moj sprzet jest jak najbardziej amatorski, bez zadnej elektroniki jak Michael powiedzial - nic wielkiego, byc moze takie same beda na poligonie

elqjp - na jakim serwerze grywasz? to moze zrobimy jakies wspolne strzelanko :icon_razz: