Aśka Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Szanowni Państwo.Mam zaszczyt zaprosić na ten jakże okrutny i nieludzki rodzaj rozrywki, jakim jest paintball.13 września w Wesołej, szczegóły(ceny, godziny i takie tam mało istotne sprawy) podam jutro. Póki co w kolejce do odstrzału są :biggrin: 1. ja(oczywiście :cool: )2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z kolegą :)10. kolejny Adam11. i 12. Flipper ze swoją uroczą Małżowinką (nadal jestem obrażona! :biggrin: ) czy też może większą gromadką?13. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... :icon_mrgreen: ) Chętnych prosze o dopisywanie się do listy. Naprawdę warto :clap: :wink: :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesus Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Obiecuję że nie będę zamieniał kulek z farbą w wino ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belgu Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Obiecuję że nie będę zamieniał kulek z farbą w wino :PTy no nie badz taki... badz bardziej ludzki... ;) Asiu... rozumiem ,ze faceci kontra kobitki? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zappa Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Ty no nie badz taki... badz bardziej ludzki... ;) Asiu... rozumiem ,ze faceci kontra kobitki? :clap:No to w celu wyrównania szans może ja namówię jakąś przeciwniczkę? :) czyli liczcie ja + wróg! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belgu Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 No to w celu wyrównania szans może ja namówię jakąś przeciwniczkę? :lalag: czyli liczcie ja + wróg! :icon_rolleyes:czy dobrze mysle? :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janek Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 1. ja(oczywiście :) )2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z kolegą :D10. kolejny Adam11. i 12. Flipper ze swoją uroczą Małżowinką (nadal jestem obrażona! :crossy: ) czy też może większą gromadką?13. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... :) )14. i 15. Janek + 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartasarte Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 1. ja(oczywiście )2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z kolegą 10. kolejny Adam11. i 12. Flipper ze swoją uroczą Małżowinką (nadal jestem obrażona! ) czy też może większą gromadką?13. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )14. i 15. Janek + 116. Bartas Mozna zabrac wlasny sprzet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolkan Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 . ja(oczywiście )2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z kolegą 10. kolejny Adam11. i 12. Flipper ze swoją uroczą Małżowinką (nadal jestem obrażona! ) czy też może większą gromadką?13. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )14. i 15. Janek + 116. Bartas17 wolkan Quote wieczny włóczęga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zappa Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 czy dobrze mysle? :icon_razz:zależy co myślisz... bo ja tam myślę o towarzystwie dla siebie - nie dla Ciebie :icon_razz: Mozna zabrac wlasny sprzet?Byle nie na ostrą amunicję :D A jaki masz sprzęt na mysli? W postaci wroga czy broni? Bierz wroga! :lalag: :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartasarte Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 mam caly asortymen moj kochany... od ubrania, przez maske na broni konczac :D grywalo sie kiedys - super sprawa - stawie sie na pewno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elqjp Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Jako sierżant z BATTELFIELD 2 też się piszę. ja(oczywiście )2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z kolegą10. kolejny Adam11. i 12. Flipper ze swoją uroczą Małżowinką (nadal jestem obrażona! ) czy też może większą gromadką?13. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )14. i 15. Janek + 116. Bartas17 wolkan18. elqjp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flipper Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Ponoć nie ma problemu z wlasnym sprzetem. Gry komercyjne organizowane są od niedawna na HP (Co2 pewnie też bedzie ale mozliwe ze za doplata) ew. mozna pewnie porzyczyc sama butle. a co do wiekszej grupki... cemu nie zapytam Szwagra swego z ktorym gramy w jednejdruzynie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aśka Posted August 20, 2008 Author Share Posted August 20, 2008 A więc tak:Wypożyczenie sprzętu, ciuchy+200 kulek-60 zł, każdego kolejne 100 kulek 13 albo 16 zł(w zależności od jakości ). Zbieramy się na miejscu o 10 (eeee.... Marcin? Masz konkretne namiary? Bo ja sie ostatnio zgubiłam jak tam jechałam :D ) i siedzimy ile chcemy-poligon jest do 21, ale wątpię, żebyśmy tyle wytrzymali. Proszę się nie spóźniać, bo na sam poligon musi nas zaprowadzić Pan z Obsługi. No i po mordowaniu jest możliwość zrobienia ogniska. Zainteresowani? Jeśli chodzi o własny sprzęt, to pewnie można(jakoś przy okazji zadzwonię zapytać). Tylko czy to czasem nie będzie nieco nie fair? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichaelO Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Jeśli chodzi o własny sprzęt, to pewnie można(jakoś przy okazji zadzwonię zapytać). Tylko czy to czasem nie będzie nieco nie fair? :) To zależy jaki sprzęt. Barthas przyznał się że ma spydera (i to nie te mrX) więc będzie git. To też zależy jak ktoś używa swojego markera, bo nawet jak ma elektronika, ale oszczędza kulki to zaletą jest tylko brak ścięć na bolcie no i wygoda obsługi :icon_eek: A jak ktoś ma za dużo kasy i wali z automata 35 kulek na sekundę przerywając tylko na dosypywanie do spłuczki (widziałem takiego, nawet nie bawił się w jakieś maskowanie) to już jest nie fair :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartasarte Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 moj sprzet jest jak najbardziej amatorski, bez zadnej elektroniki jak Michael powiedzial - nic wielkiego, byc moze takie same beda na poligonie elqjp - na jakim serwerze grywasz? to moze zrobimy jakies wspolne strzelanko :icon_razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts