zulus Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Nikogo dziś nie posuwałam ;) 18. i 19. Drake + Sylwia Przecież są tam gdzie byc powinni ;) Sorki - widziałem go na pierwszym miejscu więc dalej się nie wczytywałem.Co do posuwania - spoko - jeszcze się dzień nie skończył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Aśka! Opowiesz nam? ;) Oczywiście jak się dzień skończył... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Opluł mi się monitor! ;)ciekawy model monitora :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Aśka! Opowiesz nam? :) Oczywiście jak się dzień skończył... :)Dzień się świetnie skończył-odebrałam Maleństwo z warsztatu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Świetnie? Hmmm... a zdradzisz nam gdzie tak tanio naprawiają motongi? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ale ja się cieszę, że go odzyskalam, a nie z tego, ile pieniędzy zostawiłam w zamian :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Dzień się świetnie skończył-odebrałam Maleństwo z warsztatuzauwazylem... minelismy sie dzisiaj na Sobieskiego z rana :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 zauwazylem... minelismy sie dzisiaj na Sobieskiego z rana :buttrock:No dziś, to nie dosć, że były makabryczne korki, to jeszcze spóźniałam sie do pracy, więc tym razem nie tylko Cię nie poznałam, ale nawet nie zauważyłam żadnego motocykla :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 No dziś, to nie dosć, że były makabryczne korki, to jeszcze spóźniałam sie do pracy, więc tym razem nie tylko Cię nie poznałam, ale nawet nie zauważyłam żadnego motocykla ;) nawet nie mialas jak zauwazyc... ja stalem na swiatlach do skretu w prawo w Sobieskiego a Ty wlasnie skrecalas aby dojechac do pl. Unii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 A wracając do tematu... :biggrin: Chcemy po wszystkim ognisko? W przyszły tygodniu będę dzwonić potwierdzać, zapytam o własne sprzęt i przy okazji załatwiłabym, żeby było drewienko na ognisko. To jak? Ogniskujemy czy zmywamy się prosto do domu leczyć rany? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 A wracając do tematu... ;) Chcemy po wszystkim ognisko? W przyszły tygodniu będę dzwonić potwierdzać, zapytam o własne sprzęt i przy okazji załatwiłabym, żeby było drewienko na ognisko. To jak? Ogniskujemy czy zmywamy się prosto do domu leczyć rany? ;) Kcemy-kcemy:) Będziemy wypalać rany co by się nie babrało :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 A wracając do tematu... ;)Chcemy po wszystkim ognisko? No, na ognisko to moze sie i stawie bo juz bede w Polsce :D Zobacze jak macie dupska poobijane :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No, na ognisko to moze sie i stawie bo juz bede w Polsce :D Zobacze jak macie dupska poobijane :Pnie zobaczysz chyba,l ze ktos bedzie sciagac przy Tobie gacie ale w to watpie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 To ja tak troszke po swojemu przestawię numerację, zwłaszcza, że mnie zgubiliście po drodze :biggrin: 1. Aśka2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z latoroślą10. kolejny Adam11. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )12. i 13. Janek + 114. Bartas15. wolkan16. elqjp17.mod-ek a niech tam,nigdy w to nie grałem18. i 19. Drake + Sylwia20. Mariani21. i 22. Zulus + ochroniarz:)23. Agnes535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 1. Aśka2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z latoroślą10. kolejny Adam11. Jezus (nie wolno chodzić po wodzie! )12. i 13. Janek + 114. Bartas15. wolkan16. elqjp17.mod-ek a niech tam,nigdy w to nie grałem18. i 19. Drake + Sylwia20. Mariani21. i 22. Zulus + ochroniarz:)23. Agnes53524.MichaelO (własny sprzęt i ciuch posiadam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi