Pablo2x Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Sprawa była juz wałkowana wiele razy - poprostu mu lubimy ostra jazde - stawianie na gume itd - i nikt mnie nie przekona do zmiany upodobań - i jazdy z predkości 100-120 i podziwiania widoków - widoki to ja podziwiam z browarkiem w rece jak dojade na miejsce :D a najwazniejsze ze wszyscy lubimy motocykle -ale kazdy na swój sposób :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Sprawa była juz wałkowana wiele razy - poprostu mu lubimy ostra jazde - stawianie na gume itd - i nikt mnie nie przekona do zmiany upodobań - i jazdy z predkości 100-120 i podziwiania widoków - widoki to ja podziwiam z browarkiem w rece jak dojade na miejsce :D a najwazniejsze ze wszyscy lubimy motocykle -ale kazdy na swój sposób :D dobrze mowisz :D barman piwo dla niego :D poza tym czerwone sa najszybsze :) zdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gildor Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 http://www.riders.pl/extra.php?run=ogl&cat=2ten z '95 za 12,5 kpln98/99 stoja miedzy 17-19 tys pln00/01 cos miedzy 19 a 21-22wez sobie "dizmar" lub "gielde motocyklowa" jest tam sporo "szostek" i mozesz zobaczyc jakie sa ceny. sam planuje na koniec tego sezonu zakup ZX6, ale bede probowal szukac '00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fazerka Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 http://www.riders.pl/extra.php?run=ogl&cat=2 ID: 00015870 <--- cuuuuuuuudo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Pablo a masz jeszcze taką przyczepkę czy sprzedałeś razem z Kawką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_S_F Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 ciekawe jak ta przyczepka sie zachowuje przy większych prędkościach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 ja się tylko na momencik wtrące, żeby przerwać te dywagacje na temat przyczepki i może przywrócić rozmowę na temat pierwotny ZX6R stwierdzając,że prawo polskie zabrania ciągania za motocyklem wszelkich przyczepek i wózków :flesje: więc i tak nic Wam z tego by nie przyszło gdybyście taką mieli :mrgreen: tzn legalnie nie możnaby się z nią poruszać.pozdrex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi