Pablo2x Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 R1 jest 98 rok ale nie ta o której piszesz - chcoiaz ta tez moze byc ciekawa wiec jak masz todaj namiary napiszczie jak wstawic zdjecia pod postem takie jak z R1 - bo w jedym posci ehcialem wstawic jak pale laka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Pablo - zerknij do tematu o nakedach w tym samym dziale, gdzie wrzuciłem fotkę pięknego czarnego ściga Agusty. Moim zdaniem przebija wszystkie krzykliwe kolorystycznie japońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Pablo to o ktrej pisaem jest extra ale niestetz nie mam numeu do tego znajomka a zresztą nie wiem nawet czy jest na sprzedaż...Ale jak będe miał możliwość to spróbuje sie dowiedzieć i jakby co to dam ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Pablo - zerknij do tematu o nakedach w tym samym dziale, gdzie wrzuciłem fotkę pięknego czarnego ściga Agusty. Moim zdaniem przebija wszystkie krzykliwe kolorystycznie japońce. Zgadza sie piekny motocykla ale w tym samym poscie jest tez zdjecie kawałk atej augusty ale w kolorze czerwonym - to dopiero jest cudo- a moja R1 ma wygladac mniej wiecej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Ładna bestia...wcale ten biało czerwony nie wygląda źle, na żywo jest dużo lepsza a jak jeszcze pare drobiazgów zmienisz to w ogóle będzie lux :mrgreen: Jak dobra sztuka to bierz i nie mysl za długo! ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgadza sie piekny motocykla ale w tym samym poscie jest tez zdjecie kawałk atej augusty ale w kolorze czerwonym - to dopiero jest cudo- a moja R1 ma wygladac mniej wiecej taknajochydniejsze malowanie R1 biął oczerwone ... <żygi> wg mnie oczywiście ,w ogóle żadko kto taką kupował bo chu*owa... :mrgreen: niebieskie malowanie + niebieska szyba!!a w ogóle taką jak jeden z forunowiczów zaoceanu czarną z czerwonymi płomieniami8 ,oczywiście model 2002 Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 28 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Pablo - zerknij do tematu o nakedach w tym samym dziale, gdzie wrzuciłem fotkę pięknego czarnego ściga Agusty. Moim zdaniem przebija wszystkie krzykliwe kolorystycznie japońce. Zgadza sie piekny motocykla ale w tym samym poscie jest tez zdjecie kawałk atej augusty ale w kolorze czerwonym - to dopiero jest cudo- a moja R1 ma wygladac mniej wiecej tak a nie zastanawiałeś się na gsx-r 1000 :?: :D naprawdę fajny sprzęt 8) jednak jak Gsx-r to tylko od 2000 roku :? myślę, że przy takich osiągach jakie proponuje Gsx-r nie należy sie przejmowac niedokładnością w wykończenia detali marki Suzuki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Szramer - co ty gadasz - Kolor piękny mi sie bardzo podoba - a hujowy to jest ten w te płomienie - jak ju zpisałem ścigacz musi byc kolorowy - widział ktos na Moto GP ścigacza pomalowanego na czarnow wpłomienie ??? No i najazważnijsza rzecz - nic nie działa n alaski lepiej niz czerwone moto - kiedys miałem czerwona VFR i na kazdym zlocie laski chciały jeździc tylko na czerwonym pomimo ze kumple byli na znacznie lepszych sprzetach - tyle ze ciemne kolory . Wiadomo kolor rzecz gustu a o gustach sie nei dyskutuje A jezeli chodiz o GSXr 1000 to nie mam tyle kasy R1 jest zdecydowanie tańsza - mam jeszcze na oku GSXR ale 600 z 200 roku - wiec sie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 jak ju zpisałem ścigacz musi byc kolorowy - widział ktos na Moto GP ścigacza pomalowanego na czarnow aprilla w malowniuchesterfilda chyba była w duzej mierze czarna???- mam jeszcze na oku GSXR ale 600 z 200 roku - wiec sie zastanawiambłeee ,ale to niejeździ.... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 jak ju zpisałem ścigacz musi byc kolorowy - widział ktos na Moto GP ścigacza pomalowanego na czarnow aprilla w malowniuchesterfilda chyba była w duzej mierze czarna???- mam jeszcze na oku GSXR ale 600 z 200 roku - wiec sie zastanawiambłeee ,ale to niejeździ.... Szramer - moze trafi sie pare ścigaczy w ciemniejszych barwach - ale dominuja kolorowe i takie mi sie podobaja a na czerwone najbardziej laski leca - to jest udowodnione naukowo :D zawsze dawalismy laską do wyboru na którym chca sie przejechac i zawsze wybierały czerwony ;) - a co do gsxr - to zgadzam sie - zeby to chociaz była 750 a 600 to nie to - za mały kop i nie idzie tak na koło . Kórwa co tu kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 29 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Kórwa co tu kupic ja mimo wszystko odkładałbym na Gsx-r 1000 8) jeśli nie 1000 to przynajmniej 750, ma lepsze od 600 hebla i przednie zawieszenie, przynajmniej w przypadku lat wyżej niż 2000 ;) W "Fast Bike`s" był test porównawczy tych dwóch sprzętów i 750 wcale nie wypadła dużo gorzej od 1000 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Słabek - jak bym miał 15-16 lat to bym odkładał - ale ja chce jeździc - zreszta co roku wymieniam motocykl nigdy nie zostawiam tego samego na przyszły sezon wiec przyjdzie i czas na GSxR 1000Narazie zastanawiam sie nad : 1. Yamaha YZF thunderace rok 99 - najmniej mi odpowiada 2 .R1 - rok 98 ( 70 %szans na zakup )3 . GSXR 600 rok 2000 ( 30 % szans - zaleta tego motocykl ajest niska cena około 16 000 oraz pełen wydech akrapovica ) I co tu wybrac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zdecydowanie wybieram bramke numer dwa...idź na całość!!!!! :D ;) Serio- to chyba najlepszy wybór, thunder ace to motorek znacznie spokojniejszy a z kolei SRAD 600 po przesiadce z 9tki może okazac sie za słaby dlaciebie i będziesz nie zadowolony. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 jana Twoim miejscu wybrałbym R1 tylkosprawdz ,żeby nie miała wycharatanej skrzyni szczególnie 2 biegu od zmienianiana gumie ,ok1,2tys na dzień dobry... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Pablo2x moim zdaniem jezeli finansowo dalbys rade kupic i utrzymac to R1 :) mmmm moje marzenie :mrgreen: popatrz na ta piekna Pania i powiedz ze nie jest piekna... poza tym osiagi i w ogole... :D mmmm....... :D piekna Pani :buttrock: :mrgreen: I na pewno laski beda na nia lecialy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi