Skocz do zawartości

Kawasaki Zx6-r :)

Rekomendowane odpowiedzi

Pablo - zerknij do tematu o nakedach w tym samym dziale, gdzie wrzuciłem fotkę pięknego czarnego ściga Agusty. Moim zdaniem przebija wszystkie krzykliwe kolorystycznie japońce.

Zgadza sie piekny motocykla ale w tym samym poscie jest tez zdjecie kawałk atej augusty ale w kolorze czerwonym - to dopiero jest cudo- a moja R1 ma wygladac mniej wiecej tak

Zgadza sie piekny motocykla ale w tym samym poscie jest tez zdjecie kawałk atej augusty ale w kolorze czerwonym - to dopiero jest cudo- a moja R1 ma wygladac mniej wiecej tak

najochydniejsze malowanie R1 biął oczerwone ... <żygi> wg mnie oczywiście ,w ogóle żadko kto taką kupował bo chu*owa... :mrgreen: niebieskie malowanie + niebieska szyba!!

a w ogóle taką jak jeden z forunowiczów zaoceanu czarną z czerwonymi płomieniami8 ,oczywiście model 2002

WERA#111

Pablo - zerknij do tematu o nakedach w tym samym dziale, gdzie wrzuciłem fotkę pięknego czarnego ściga Agusty. Moim zdaniem przebija wszystkie krzykliwe kolorystycznie japońce.

a nie zastanawiałeś się na gsx-r 1000 :?: :D naprawdę fajny sprzęt 8) jednak jak Gsx-r to tylko od 2000 roku :? myślę, że przy takich osiągach jakie proponuje Gsx-r nie należy sie przejmowac niedokładnością w wykończenia detali marki Suzuki ;)

Szramer - co ty gadasz - Kolor piękny mi sie bardzo podoba - a hujowy to jest ten w te płomienie - jak ju zpisałem ścigacz musi byc kolorowy - widział ktos na Moto GP ścigacza pomalowanego na czarnow wpłomienie ??? No i najazważnijsza rzecz - nic nie działa n alaski lepiej niz czerwone moto - kiedys miałem czerwona VFR i na kazdym zlocie laski chciały jeździc tylko na czerwonym pomimo ze kumple byli na znacznie lepszych sprzetach - tyle ze ciemne kolory . Wiadomo kolor rzecz gustu a o gustach sie nei dyskutuje

A jezeli chodiz o GSXr 1000 to nie mam tyle kasy R1 jest zdecydowanie tańsza - mam jeszcze na oku GSXR ale 600 z 200 roku - wiec sie zastanawiam

jak ju zpisałem ścigacz musi byc kolorowy - widział ktos na Moto GP ścigacza pomalowanego na czarnow  

aprilla w malowniuchesterfilda chyba była w duzej mierze czarna???

- mam jeszcze na oku GSXR ale 600 z 200 roku - wiec sie zastanawiam

błeee ,ale to niejeździ....

WERA#111

jak ju zpisałem ścigacz musi byc kolorowy - widział ktos na Moto GP ścigacza pomalowanego na czarnow  

aprilla w malowniuchesterfilda chyba była w duzej mierze czarna???

- mam jeszcze na oku GSXR ale 600 z 200 roku - wiec sie zastanawiam

błeee ,ale to niejeździ....

Szramer - moze trafi sie pare ścigaczy w ciemniejszych barwach - ale dominuja kolorowe i takie mi sie podobaja a na czerwone najbardziej laski leca - to jest udowodnione naukowo :D zawsze dawalismy laską do wyboru na którym chca sie przejechac i zawsze wybierały czerwony ;) - a co do gsxr - to zgadzam sie - zeby to chociaz była 750 a 600 to nie to - za mały kop i nie idzie tak na koło . Kórwa co tu kupic

Kórwa co tu kupic

ja mimo wszystko odkładałbym na Gsx-r 1000 8) jeśli nie 1000 to przynajmniej 750, ma lepsze od 600 hebla i przednie zawieszenie, przynajmniej w przypadku lat wyżej niż 2000 ;) W "Fast Bike`s" był test porównawczy tych dwóch sprzętów i 750 wcale nie wypadła dużo gorzej od 1000 :D

Słabek - jak bym miał 15-16 lat to bym odkładał - ale ja chce jeździc - zreszta co roku wymieniam motocykl nigdy nie zostawiam tego samego na przyszły sezon wiec przyjdzie i czas na GSxR 1000

Narazie zastanawiam sie nad :

1. Yamaha YZF thunderace rok 99 - najmniej mi odpowiada

2 .R1 - rok 98 ( 70 %szans na zakup )

3 . GSXR 600 rok 2000 ( 30 % szans - zaleta tego motocykl ajest niska cena około 16 000 oraz pełen wydech akrapovica )

I co tu wybrac ??

Zdecydowanie wybieram bramke numer dwa...idź na całość!!!!! :D ;)

Serio- to chyba najlepszy wybór, thunder ace to motorek znacznie spokojniejszy a z kolei SRAD 600 po przesiadce z 9tki może okazac sie za słaby dlaciebie i będziesz nie zadowolony. :roll:

Pablo2x moim zdaniem jezeli finansowo dalbys rade kupic i utrzymac to R1 :) mmmm moje marzenie :mrgreen: popatrz na ta piekna Pania i powiedz ze nie jest piekna... poza tym osiagi i w ogole... :D mmmm....... :D piekna Pani :buttrock: :mrgreen: I na pewno laski beda na nia lecialy ;)