Skocz do zawartości

Xena w Warszawie

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

piszę gdyż potrzebuję zakupić blokadę tarczy Xena. Poszukuję miejsca w Warszawie gdzie wystawią mi honorowany przez PZU dowód zakupu. Liczę na Waszą pomoc bo nic nie wygooglałem....

ps: temat do skasowania za 2 dni jak będzie po zakupie.

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

Proszę o skasowanie wątku, zakupiłem już przez internet.

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

• 9 miesięcy temu...

skoro temat nie skasowany to sie zapytam o cus :) skoro zakupiles xene to powiedz jaki model i jak tam z tymi bateraimi bo to mnie najbardziej martwi ile wytrzrymuja jak sprawdzac czy jeszcze dzialaja itd bede wdzieczny za odpowiedz :) i jeszcze jedno jak sie wyjmuje baterie czy jak jest blokada zapieta jest mozliwosc wyjecia baterii?? i p-rzez ile ten alarm wyje??

Edytowane przez Notturno SV

Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :D

https://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek

Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :)

Żywotność baterii zależy czy trzymasz moto w ogrzewanym garażu czy nie. W zimie baterie padną po kilku dniach dobrego mrozu. Nawet jeśli padnąbaterie, to zakup nowych nie jest majatkiem, więc to nie prolem.

Wymiana baterii jest prosta i wymaga tylko odkręcenia jednej ampulowej śróbki (nie do odkręcenia przy założonej na tarczę blokadzie).

Ile wyje nie sprawdzałem bo jak się załącza, to staram się jak najszybciej wyłączyć tak męczy uszy.

Oglądałem sporo disclock'ów i ten wzbudził moje największe zaufanie - XENA XN-14.

i p-rzez ile ten alarm wyje??

ok 10 sekund

Gnoi odstraszy, ale jak Ci maja buchnac to i tak glosniczek zakleja guma do zucia i wezma... Sad but true.

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

Ja kupiłem xene bo taki był wymóg pzu ale przyznam, że nie korzystam z niej w innych miejscach niż garaż :) Wkurza mnie w niej to, że dość często wyje sama z siebie po założeniu...