kubus2905 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 witam zainteresował mnie motocykl honda cbr 250rr, ile ta honda ma cylindrów zaworów i w jakich latach była produkowana dziwi mnie to ze 4t kreci obroty ponad 20ty i ma bd moc jak na 250 pozdrawiam i ile może mieć km nigdzie nie moglem znalesśc tych danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) http://www.motorbikes.be/en/Honda_CBR_250_RR_1992.aspx http://www.motorbikes.be/en/Honda/1998/CBR%20250%20RR/ http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cbr_250_rr_1994.php http://mootavic.olilolo.com/docs/docs.html Powiem że robi wrażenie. Mały "zapierdalator". W danych masz większość odpowiedzi na pytania. 4 gary, 4 zawory na cylinder. Pawel PS. Skup się trochę jak piszesz ! :icon_mrgreen: Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 wielkie dzięki czy takie moto można kupić czy raczej będzie ciężko na alegro na ebayu nic nie ma i ile może kosztować taka maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nie mam zielonego pojęcia, ale wujek google Ci odpowie :icon_mrgreen:. Zobacz też na różnych "ebajach", ale oczywiście nie w Polsce. A motocykl kozacki :biggrin: Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 to jest niemożliwe ze ma tylko 45km to o1 km więcej niż moja cb a po filmikach jest dużo mocniejsza pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Fabryka kłamie w danych? :icon_mrgreen:. A moc to nie wszystko, liczy się też masa, zawieszenie, przełożenia itp. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 to jest niemożliwe ze ma tylko 45km to o1 km więcej niż moja cb a po filmikach jest dużo mocniejsza pzdr Ale pamiętaj, że pojemność to tylko 250ccm ! I to nie jest 2suw jak nsr. Silniczek musi być niezłe wyżyłowany, ale z kolei to 4t, więc może nie być tak strasznie źle z żywotnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 z tego co znalazłem wynika ze produkcja od 89 do 99 ale wydaje mi sie ze widziałem gdzieś 200. rok mieć takie cacko to marzenie ten silnik to chyba co 20tys potrzebuje kapitalki obroty ma nieziemskie nawet r1 tyle nie kreci ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi00r3k Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Fajny motorek w sumie ale wg. mnie się nie opłaca w to bawić. Nie lepiej już kupić jakąś 'normalną' 500ccm albo i 600 nawet? Bo te 20 tyś. obr i inne cuda jakoś odpychają, no chyba że ktoś ma dużo kasy i ma ochotę się w to bawić. Części na allegro też jakoś mało więc nie wiem co przemawia za tym motocyklem. Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez Pi00r3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Fajny motorek w sumie ale wg. mnie się nie opłaca w to bawić. Nie lepiej już kupić jakąś 'normalną' 500ccm albo i 600 nawet? Bo te 20 tyś. obr i inne cuda jakoś odpychają, no chyba że ktoś ma dużo kasy i ma ochotę się w to bawić. Części na allegro też jakoś mało więc nie wiem co przemawia za tym motocyklem. Małe jest piękne :) Brzmi lepiej niż nie jeden ściagacz IMO no i jeśli wejdą przepisy o kat A2 do 250ccm to jak znalazł gdy kogoś nie stać na ZXR 250. @kubus2905 Robi 20tyś bo to jest lekki silnik, litry tyle nie wykręcą bo tłoki by się pourwały ( dragstery i tego typu wynalazki pomijam bo tam siedzą tytanowe bajery ;) ) Nie chce Cie zniechęcać bo sam bardzo lubię tą klase pojemnościową ale raz że ciężko będzie Ci to kupić, dwa to nawet HONDA Plaza może mieć problem ze ściągnięciem części dla Ciebie i krzykną "miesiąc!" na dostawe. Poczytaj amerykańskie fora bo niektórzy ekscentrycy mają takie zabawki i wiedzą co w trawie piszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Cebrka jest bardzo fajnym motorkiem na miasto, Jeździłem na tym czymś jak robiłem kurs na prawko. Masa własna to ok. 145kilo, ale to chyba jakiś kit dlatego, że sam podnosiłem ten motorek i go prestawiałem. Bardzo fajnie zbiera się na światłach. Skrzynia ma jedną wadę. Coś się wniej psuje tak, że na postoju nie jesteś w stanie wibić luzu. Mają to wszystkie CBRki. To wada którą mozna naprawić tyle, że to kosztuje. Z moich doświadczeń wynika, że z taką wadą da się zyć. Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Cebrka jest bardzo fajnym motorkiem na miasto, Jeździłem na tym czymś jak robiłem kurs na prawko. Masa własna to ok. 145kilo, ale to chyba jakiś kit dlatego, że sam podnosiłem ten motorek i go prestawiałem. Bardzo fajnie zbiera się na światłach. Skrzynia ma jedną wadę. Coś się wniej psuje tak, że na postoju nie jesteś w stanie wibić luzu. Mają to wszystkie CBRki. To wada którą mozna naprawić tyle, że to kosztuje. Z moich doświadczeń wynika, że z taką wadą da się zyć. Ale Ty to chyba nie o tym sprzęcie prawisz co trzeba....http://www.globalhonda.es/gestion/fotos/_Honda-CBF250-011.jpg to jest CBF i ona faktycznie ma problem z luzem ale różni się od CBR wszystkim a najlatwiej stwierdzić to po wyglądzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 wyjechane... tyle z tego co tu pisza to nie 20 tys obr tylko 18,5 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ale Ty to chyba nie o tym sprzęcie prawisz co trzeba....http://www.globalhonda.es/gestion/fotos/_Honda-CBF250-011.jpg to jest CBF i ona faktycznie ma problem z luzem ale różni się od CBR wszystkim a najlatwiej stwierdzić to po wyglądzie :D A, kurde faktycznie, racja: CBF, CBR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 popatrz na filmik na youtube przekreca 20 tys obr na min ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi