demondt125 Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Kupiłem włśnie Huske Sm 610 z 99r. wszystko było OK dopóki pewnego dnia przestała palić niema iskry sprawdzałem inne swiece i dalej to samo czy to moze być wina cewki? czy też czegoś innego PS.ma nowy akumulator więc prąd ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Kupiłem włśnie Huske Sm 610 z 99r. wszystko było OK dopóki pewnego dnia przestała palić niema iskry sprawdzałem inne swiece i dalej to samo czy to moze być wina cewki? czy też czegoś innego PS.ma nowy akumulator więc prąd ma.sprawdz najpierw kabel WN, fajkę, a pptem to juz w stronę modułu zapłonowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghollum Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Po pierwsze sprawdź magneto ,czy nie zerwało klina, po drugie kiedyś mojemu kumplowi magnesy odkleiły się do magneta i objawy były takie same. Zakupił nawet moduł i był mocno zaskoczony że nic to nie dało. :icon_question: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitomen Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 jak masz zaplon sem-owski to pewnie padla sama pradnica , czesto spotykana usterka Quote KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts