tajnos Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 witam zakupilem zestaw do czyszczenia filtrow ,czy macie jakies wskazowki co do uzycia ich bo za bardzo to nie wiem instrukcja nie po mojemu :icon_mrgreen: http://www.allegro.pl/item405903440_zestaw...owe_filtry.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ja tez mam k&n i z tego co mowil poprzedni uzytkownik , myc w benzynie i spryskac srodkiem do filtrow Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 no a nie ma tam rysunkow ? :) czyscisz go z wierzchu z owadow i innego grubszego zanieczyszczenia. Psikasz go dosyc solidnie siuwaxem do mycia. Czekasz kilka minut po czym splukujesz dokladnie plyn - raczej bardzo male cisnienie wody bo naruszysz strukture filtrujaca - wode podajesz od srodka na zewnatrz. W przypadku gdy jest mocno zanieczyszczony mozesz powtorzyc czynnosc. Czekasz az filtr wyschnie z wody (mozesz uzyc np suszarki do wlosow) i pozniej rowniutko nakladasz olej - tylko bez przesady z gruboscia - ma sie rowno zrobic czerwony. Montujesz do moto i tyle. PS. To taka oszczedna wersja instrukcji - aby zestawu starczylo na dluzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 K&N nie myje się w benzynie, jest to jedna z pierwszych rzeczy napisanych w instrukcji. Myje się specjalnym sprayem, potem płucze wodą, a na koniec nasacza olejem, nie przesadzajac z jego ilością. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnos Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 :flesje: ok dzieki 'chlopacy' za odp. juz zalatwione znow stal sie czerwony hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi