danielos Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Mam zamiar kupic sportowe moto, jakąś ZZR'ke, GSX'a lub cos w tym stylu. Musze też kupic pokrywke, znalazłem na Allegro kask. Może ktoś juz go ma, albo cos o nim słyszał. Prosze o opinie.Kask jest pod adresem http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=20285547 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 23 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2004 Może laepiej za taka kasę kupić Sharka lub może Airoha???Znane i porządne firmy a Lunar....nie wiem ;) Dla swojej Pani kupiłem Sharka kompozytowego bez zadnych bajerów , ot normalny integral ale dałem za niego jedynie 240zł. Nowy w pudełku z gwarancją i fakturką :!: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 24 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2004 Dzięki za podpowiedź, też właśnie mam obawe co do tego kasku bo firma nieznana. Oglądałem właśnie Airoh'a i podobaja mi sie dwa modele: Mathisse i SE 500, który bedzie lepszy do szybkiej turystyki i jazdy po mieście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 24 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2004 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...highlight=airoh też miałem ten dylemat :lol: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 24 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2004 Avalon a w czym wkońcu jeździsz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 No tu jest mały problem......Jeszcze nie kupiłem bo nie mogę sie zdecydować :lol: Mathise lub Se500 Pod koniec lutego kupuje na pewno.Koledzy będą mieli w stałej ofercie te modele więc wybiorę.W tej chwili chcąc skorzystac z ich rabatu musiał bym sie zdecydować na 100% który chcę kupic. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 25 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 Na stronie uhma-bike'u widziałem nowy model Airoh'a NV55 jeżeli sie nie myle. Dość ciekawie wygląda, ma do tego szybę przeciwsłoneczną wysuwaną pod szybą główną. Jest troche droższy od Mathisse'a i SE500 ale może to tez jakaś alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 nowy model Airoh'a NV55 czy to jest "szczękowiec" :?: Nosze okulary więc taki jest wygodniejszy dla okularników 8O Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 26 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 Tak to jest szczękowiec. Tutaj znajdziesz więcej informacji o tym kasku http://www.uhma-bike.pl/akcesoria_szczegol...ly.php?id=11004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 fajny kask... podoba mi sie rozwiazanie z 2 szybami jasną i ciemną... całkiem to wygodne i bezpieczne... kurcze gdybym juz nie miał Caberga to chetnie bym kupił ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 26 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 Mi tez on sie podoba, czekam żeby go tylko przywieźli to sobie go z bliska zobacze, przymierze i może kupie. A ty jakiego masz Caberga ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Fajny ten kask ale kosztuje worek pieniędzy. :lol: I ma jak dla mnie jedna paskudna rzecz. Zobaczcie na mocowanie szyby.Wszystko na wierzchu jest :D Widziałem takie rozwiązanie po jakims czasie uzywania. Wygląda paskudnie jak zaczepy zmatują szybkę i pozostawią ślady na tworzywie .Ja wolał bym tenhttp://www.uhma-bike.pl/akcesoria_szczegol...ly.php?id=11009 Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi