celer Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 temat dokladnie nie precyzuje tego co mam zamiar zrobic. mianowicie jestem posiadaczem gsx 600 z 97 roku, jak kazdy wie pieknoscia on zbytnio nie grzeszy, w koncu to lata 80 'te. mam do was pytanie, mianowicie czy jest mozliwe zamontowanie na tym motorku owiewek z jego nastepcy z roku 98 (rowniez z gsx 600)? czy bedzie to sie wiazalo z wielkimi przerobkami? przeciez z tego co wiem nic sie nie zmienilo tylko plastiki. z gory dzieki za odpowiedzpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 hmmmm..........mi tam sie podoba taki jaki jest.p.s a wymiana plastików to ZAJEBISTY KOSZT wiec zamiast robić to ja bym za taką kase zajebiścvie przerobił poczciwego gsxF z lat 80...nara pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj moto Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 niewiem dokładnie jak jestw przypadku gsx ale w większości motocykli nawet po roku rożnice są znaczące jeśli chodzi o mocowanie owiewek itp Tak więc myśle że będzie to bardzo trudne :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 ...i bardzo drogie !jak będziesz wymieniał plastiki to też reflektor, a to niebiańskie koszty. Jak Ci się nie podoba obecny "look" to wypieprz owiewy i montuj street'a :) soczewy i wio :!: pozdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celer Opublikowano 22 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 no dobra, ale juz omijajac koszty. jestem poprostu ciekaw czy jest to mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 no dobra, ale juz omijajac koszty. jestem poprostu ciekaw czy jest to mozliwe. no wiesz, dla chcącego nic trudnego tylko pytanie czy jest sens (pytanie oczywiście ze względów finansowych) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 Rzecz jak najbardziej możliwa ALE... troche inaczej wyglaa przeróbka modelu po małym face lifting(np. CBR 600F2 na F3) a inaczej gdy motorki znacznie sie od siebie różnią. Poprostu musiałbyś pokupować szystkie elementy i dopasować do motocykla(troche zabawy z tym jest ale przy odrobinie sprytu bez problemu do zrobienia). Sęk w tym że może to wszystko na twojej maszynie wyglądać troche dziwnie- weź pod uwage że zmieniły sie nie tylko plastiki ale motorek przeszedł wiele modyfikacji, zmienił kształty bardzo wielu elementów i nowe plastiki mogą "pasowac jak świni siodło" czyli może lepiej kaske którą miałbyś na to przeznaczyć odłożyć, dozbierać i zamienić na nowszy. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 23 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2004 Montaż owiewek z nowszego modelu jest możliwy, nawet jeśli wraz z nowszym modelem pojawiły się duże zmiany w mocowaniach. Wszystko zależy od determinacji i uporu właściciela, no i niestety od kasy (choć nie zawsze to kosztuje majątek). Ja podjąłem kiedyś takie wyzwanie w moim Kaw ZXR 750 90r. O ile dobrze pamiętam, to zmieściłem się w kwocie 1500 PLN (z malowaniem). Jak to wyszło? Oceńcie. http://forum.motocyklistow.pl/album_person...hp?user_id=2204 P.S.walę Wam linka, bo nie wyszło mi dołączenie zdjęcia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celer Opublikowano 23 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2004 pewnie macie racje. jesli o to chodzi musze nad tym jeszcze pomyslec. w kazdym razie dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi