Hypersoniq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich,ostatnio z silnika w mojej vt 1100 z 88 roku zaczęły dochodzić niepokojące stuki, czy może raczej cykanie. Ów dźwięk pojawia się tylko gdy silnik się dobrze nagrzeje, przy schodzeniu z obrotów po czym ustaje. Czy ktoś z Was wie z czym hałas ten może mieć związek? Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez Hypersoniq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 motocykl ma juz swoje lata ,wiec moze czas sprawdzic rozrzad?ja mam problem z glowy - mam suzuki :biggrin: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypersoniq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dzięki za zainteresowanie moim postem. Poprzedni właściciel podobno wymieniał rozrząd, ale jak było naprawdę nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Może i wymieniał, pytanie ile tyś km temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam wszystkich,ostatnio z silnika w mojej vt 1100 z 88 roku zaczęły dochodzić niepokojące stuki, czy może raczej cykanie. Ów dźwięk pojawia się tylko gdy silnik się dobrze nagrzeje, przy schodzeniu z obrotów po czym ustaje. Czy ktoś z Was wie z czym hałas ten może mieć związek? A pozwolisz posłuchać tych dźwięków? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad-zielony Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 motocykl ma juz swoje lata ,wiec moze czas sprawdzic rozrzad?ja mam problem z glowy - mam suzuki :icon_razz: a co masz popychacze ? ze masz problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 wlasnie , masz pod nosem kolege a pytasz :icon_razz:wierze ze piotr pomoze zdiagnozowac chorobe Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 jak juz bedzie zdiagnozowane ... pochwal sie na forum dla nastepnych z cykajacymi VTkami :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypersoniq Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Wszystko juz wiadomo. Znajomy mechanik zdiagnozował te stuki jako dźwięk wydawany przez hydrauliczne popychacze. Podobno są efektem 20-o letniej eksploatacji,a ich natężenie nie powoduje zagrożenia dla pracy silnika. Dziękuje wszystkim za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi