wawrzyn15 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 Znacie jakies strony w necie gdzie moge zamowic akumulator do NSRki? Jego wymiary to okolo: dł-113mm, szer-70mm, wys-85mm ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 w larssonie dostaniesz ... tylko musisz znac dokladny nr.# akuposzukaj po stronach ze specyfikacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 kiedys znalazlem stronke gdzie byly podane modele akumulatoro do motocykli ale za bata nie moge jej znalezc i nie wiem jakie oznaczenie powinien miec akumulator do NSR ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ja w CRM mam Yuasa Y4BL-B Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Znacie jakies strony w necie gdzie moge zamowic akumulator do NSRki? Jego wymiary to okolo: dł-113mm' date=' szer-70mm, wys-85mm ???[/quote'] zobacz np tutaj:http://www.yuasabatteries.com/search.aspznajdziesz wymiary, dane elektryczne a na tej podstawie mozesz szukać np w Larssonie itp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ja w CRM mam Yuasa Y4BL-B Pozdrawiam' date='Radek[/quote'] Ty masz w CRMie rozrusznik?? zobacz np tutaj: http://www.yuasabatteries.com/search.asp znajdziesz wymiary' date=' dane elektryczne a na tej podstawie mozesz szukać np w Larssonie itp [/quote'] wybieram wszystko pieknie po kolei ale do 89 roku nie ma modelu NSR;/ a nie wiem czy w nowych modelach nie ma czasem innych akumulatorow z powodu np. wiekszej ilosci miejsca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ty masz w CRMie rozrusznik?? Nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 W larsonie jest dość drogo. Polecam Polskiego importera YUAS-y http://www.yuapol.com.pl/ . Sprawę załatwiają szybko. Korzystałem z ich usług już 2 razy i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 Ty masz w CRMie rozrusznik?? Nie :( bo wlasnie chcialbym wiedziec czy dobry akumulator rozkreci wystarczajaco rozrusznik by motor odpalil...bo gdybys mial rozrusznik to pewnie tez bylby taki sam jak w NSR no ale trudno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi