Marek73 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Mi rozum chyba odebrało, bo kupowałem przy barze w kieliszkach. Ale cena cały czas była niezmienna - 3 zł/szt. Przynajmniej tak długo jak pamiętam. Ale tam były młode czarnulki - chyba właśnie dlatego rozkładałem sobie przyjemność na kielonki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 JAKAS DATA SPOTKANIA W KLETNIE JUZ JEST ???? MARCYS TRZEBA SIE PRZEBUDZIC ZE SNU ZIMOWEGO...NIEDZWIEDZIU DAJ ZNAC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 JAKAS DATA SPOTKANIA W KLETNIE JUZ JEST ???? MARCYS TRZEBA SIE PRZEBUDZIC ZE SNU ZIMOWEGO...NIEDZWIEDZIU DAJ ZNAC!!!! heh, Bzyku tym razem będziemy szukać czwartku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 czekam na datę, bo jedno Kletno mam w plecy więc tym bardziej już tęsknię, Marcyś... dzieje się coś? Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 DZIEŃ DOBEREK !!! proponuje spotkanie w KLETNIE 24-26 KWIETNIA !!! co WY na to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi