MariuszJ Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 no i ja tez sam jade :banghead: Beti nie jedzie. Także zwalniam jedno miejsce w Śnieżniku = jarogax1Nie obraże się jak wyląduje w Sądejówce :flesje: wiec jak co to kojo masz jedno wolnetylko wiesz....do biedronki po :flesje: :flesje: :flesje: jedziemy obowiazkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Wiecie co!? Ostatni raz cos komuś rezerwowałem. Gość, który kupił ode mnie 535 zadzwonił do mnie dzisiaj z wiadomością, że nie może jechać, więc jadę sam i ch..j! Sorry za zamieszanie, ale jedno miejsce w Sądejówce wolne. Ja przyjadę w sobotę po południu i bardzo proszę o łoże, na którym kimałem ostatnio - przy schodach. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczysk apojutrze.Kozak Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 wlasnie wrocilem z kletna. :icon_rolleyes:frekwencja zajebista -wyjezdzalem ok 23 i jeszcze dojezdzali kolejni zlotowicze. wlasnie wrocilem z kletna. :flesje:frekwencja zajebista -wyjezdzalem ok 23 i jeszcze dojezdzali kolejni zlotowicze. Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewuniek44 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 wlasnie wrocilem z kletna. :rolleyes:frekwencja zajebista -wyjezdzalem ok 23 i jeszcze dojezdzali kolejni zlotowicze.wlasnie wrocilem z kletna. :bigrazz:frekwencja zajebista -wyjezdzalem ok 23 i jeszcze dojezdzali kolejni zlotowicze.A fotów jakoś nie widać, ja po rezonansie głowy, mówią, że w porządku ale jakoś tego nie odczuwam, jak były głupie pomysły tak nadal są... szkoda, że spadlam z tych krzeseł, prez to głównie nie pojechała,... le, mam nadzieję do końca września wrócić na łono żywych i pracujących, mam nadzieję, a czas pokaże... dzięki Buber za szczere chęci ale Medycy byli tym razem Góra... pozdrawiam Wszystkich, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Wróciłem i.....żyję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) Przybyli, Przeżyli, Powrócili. Dzięki za miłe towarzystwo i wspaniałą zabawę. Do zobaczenia gdzieś kiedyś. Tylko czy w Kletnie? Mariusz (mmm),szkoda żeś tak szybko się ewakuował, mam płytkę dla Ciebie. Edytowane 14 Września 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 ...ciezko bylo wracac oj ciezko ...pozdrowienia dla wszystkich obecnych i wielkich nieobecnych!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) Dzięki za wspanałom zabawę i do zobaczenia :icon_biggrin: Edytowane 14 Września 2008 przez lodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 teraz jakies fotki by sie poogladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Już w domku, zagrzany i.... zadowolony, że widziałem wasze uśmiechnięte gęby :)Fotki jutro jak powywalam te najbradziej kompromitujące... :icon_question: :flesje: Do szybkiego (następnego) zobaczeniaP :wink: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Rybnik wrocil w calosci, wqr**ny na pryszczatgo buraka z czarnej Corsy :icon_question:. Bylo wporzo. Dzieki za impreze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 My też wróciliśmy. Teraz odpoczynek. :icon_question: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 a w ogole to zimno dzis bylojak nie powiem jak..... :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 dojechałem, dzięki za spotkanie i do zobaczyska ale już gdzieś indziej (a szkoda...) p.sbyło zimno ale zmarzły mi tylko palce ;) czy to zależy od wieku co marznie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 ...................do zobaczyska ale już gdzieś indziej (a szkoda...)............ i tu się zgadzam. już nie tam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi