lodek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 my jak zwykle nad garazem od Czwartku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 hmmm no faktycznie jak sie uda to tez bede juz w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) Była Chata Wiedźminowa: Zosia x2Sabcio x2jedrek342 x 2 od soboty Edytowane 16 Sierpnia 2008 przez jedrek342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 tak jak wczesniej bzyk x 2 nad garazem zreszta ekipa ta co zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewuniek44 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Jakbyś miała mieć problem z dojazdem z Karpaczewa to daj znać.... wszak jedziemy z lepszą połową w 2 motungi.... Ale nie namawiam, taka luźna propozycja.... Ooops, nie doczytałem powyżej. No to sorki. Cza było w Karpaczu zostać.... :icon_mrgreen:Zawsze mogę z Karpacza jechać, jak trzeba by było a jest możliwość zabrania się to bardzo chętnie Bober i dzięki za odzew....szerokości Zawsze mogę z Karpacza jechać, jak trzeba by było a jest możliwość zabrania się to bardzo chętnie Bober i dzięki za odzew....szerokościsorry za zmianę Bubera na Bobra, jakby co to ja się piszę, odezwę się na PW, pozdro... Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez ewuniek44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Się da.. :D ale na 100% potwierdzę jak skonsultuję z małżonką :icon_mrgreen: Nawet miejsce na jakieś bagaże jest, bo my się spakujemy do moich kufrów. Dam znać na PW. Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 W konsultacji z Asią (szefową Bikers Choice) ustaliłem możliwość zakupu na miejscu talonu na żarełko i napitki za kwotę 92 zeta za cały pobyt - ceny promocyjne. Gwarantowałby on 10 piw oraz posiłkipiątek - obiadokolacja: filet z kurczaka, ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty, sobota - śniadanie: jajecznica na boczku, chleb, masło, pomidor, ogórek, herbata - obiadokolacja: żur z jajkiem, schabowy. ziemniaki, surówka z białej kapustyniedziela - śniadanie: zestaw wędlin, ser żółty, pieczywo, ogórek, pomidor, masło, herbataPonadto w przypadku wykupu takiego talonu była by mozliwość wykupienia kolejnego talonu na browarki po cenach promocyjnych. Poza tym jest prośba, aby nie spożywać własnego alkoholu w lokalu oraz w jego obrębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 tak sie zastanawiam czy ta impreza to tylko dla viragowcow czy raczej każdy mile widziany ...no i czy zamknięta czy raczej otwarta jezeli chodzi o towarzystwo .... nie ukrywam ze Biker Choice odwiedzam przy każdym wylocie na czechy i chętnie na jakiejś imprezie tam bym był .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Miłośników Virago = otwarta :smile: (z tego co się orientuję :clap:). Myślę, że bić nie będą :) Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Lista noclegów: Chata Janowa: Pierwoszówx2, Hamirx2, Kosinx2, Prezes Bugsx2, marcysiekx2, Arek1965x2 Nad garażem: cyklotronx2, dieselx2, cbrx2, bmwx2, bzykux2 Sołtysowa: cezesekx2, krasnalx2 Chata Wiedzmina: Zosiax2 (pokój "bombonierka"), Sabciox2, PitaMx2, Jędrek342x2 (od soboty) Sądejówka: JareGx12 (duża sala na strychu po prawej stronie patrząc na front budynku dla tszoty...)Kakax1, Kozakx3, Andirutx2, Ewuniek44x1, Mordeczkax1, Mrówax2, Sartx2, mariusz757x2, misiekx1, StesiUx1, Kossx1, marko873x1, OsTrYx1, mikelakselx1, NICOx2] Śnieżnik: Pokój dwuosobowy:Buber+Piaffe x2, Kożuch x2, Prezesx2, Marek73x2, edox2, Kojakx2, Strażak+Leszek69 x2, Homer x2 Pokój 3-osobowy: Jesion x3, Pokój 4-osobowy: Marekx4, Soliści: Stilgar75x1, wwwwoltix, Wolbix1, mistarox1, Marekx2(dodatkowo), masztakx2, Budzy x1... Tak wygląda rozkład noclegów, jesli kogoś pominąłem to proszę o kontakt. Z tym, że miejsca są praktycznie jedynie w Śnieżniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko, to chciałbym zaklepać wyro przy schodach - to samo, co ostatnio.PozdrawiamKozak Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 a ja proszę o miejsce w małej sali kominkowej na dole, gdyż dalej raczej nie dojdę :biggrin: Lista noclegów: Chata Janowa: Pierwoszówx2, Hamirx2, Kosinx2, Prezes Bugsx2, marcysiekx2, Arek1965x2 Nad garażem: cyklotronx2, dieselx2, cbrx2, bmwx2, bzykux2 Sołtysowa: cezesekx2, krasnalx2 Chata Wiedzmina: Zosiax2 (pokój "bombonierka"), Sabciox2, PitaMx2, Jędrek342x2 (od soboty) Sądejówka: JareGx12 (duża sala na strychu po prawej stronie patrząc na front budynku dla tszoty...)Kakax1, Kozakx3, Andirutx2, Ewuniek44x1, Mordeczkax1, Mrówax2, Sartx2, mariusz757x2, misiekx1, StesiUx1, Kossx1, marko873x1, OsTrYx1, mikelakselx1, NICOx2] Śnieżnik: Pokój dwuosobowy:Buber+Piaffe x2, Kożuch x2, Prezesx2, Marek73x2, edox2, Kojakx2, Strażak+Leszek69 x2, Homer x2 Pokój 3-osobowy: Jesion x3, Pokój 4-osobowy: Marekx4, Soliści: Stilgar75x1, wwwwoltix, Wolbix1, mistarox1, Marekx2(dodatkowo), masztakx2, Budzy x1... Tak wygląda rozkład noclegów, jesli kogoś pominąłem to proszę o kontakt. Z tym, że miejsca są praktycznie jedynie w Śnieżniku... Marcysiek, jeszcze Virago Yama w Sądejówce X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Marcysiek w koncu wiesz ze Bzyk i Tomasz Milewski to ta sama osoba!!!JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 BĘDE :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 BĘDE :icon_mrgreen:no to znowu pospiewamy Lista noclegów: Sądejówka: ..................mariusz757x2,....................... a ja biore ten pokoik dwuosobowy na koncu co zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi